Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Οι Ρώσοι ανατινάζουν γέφυρες στο Σεβεροντονέτσκ  για να εμποδίσουν την έλευση ουκρανικών στρατιωτικών ενισχύσεων

Ουκρανία: Οι Ρώσοι ανατινάζουν γέφυρες στο Σεβεροντονέτσκ για να εμποδίσουν την έλευση ουκρανικών στρατιωτικών ενισχύσεων

Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε, ότι δυνάμεις της κατέρριψαν ένα ουκρανικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροπλάνο που μετέφερε όπλα και πυρομαχικά κοντά στο λιμάνι της Οδησσού στην Μαύρη Θάλασσα.

Ρωσικές δυνάμεις ανατινάζουν γέφυρες στον ποταμό Σεβέρσκι Ντονέτς, της Ουκρανίας, για να εμποδίσουν τον ουκρανικό στρατό να μεταφέρει στρατιωτικές ενισχύσεις και να παράσχει βοήθεια σε αμάχους στην πόλη Σεβεροντονέτσκ, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης του Λουχάνσκ, Σέρχι Γκαϊντάι.

Σε μια τηλεοπτική μετάδοση ο Γκαϊντάι τόνισε ότι ο ουκρανικός στρατός συνεχίζει να διατηρεί τις θέσεις του μέσα στο Σεβεροντονέτσκ και απωθεί ρωσικές δυνάμεις σε πολλές τοποθεσίες.

Χθες βράδυ ο ίδιος ανέφερε ότι ουκρανικές δυνάμεις έχουν ανακαταλάβει σχεδόν το 20% του εδάφους που είχαν χάσει στο Σεβεροντονέτσκ κατά τη διάρκεια των μαχών με ρωσικές δυνάμεις.

Κατέρριψαν στρατιωτικό αεροπλάνο

Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε, ότι δυνάμεις της κατέρριψαν ένα ουκρανικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροπλάνο που μετέφερε όπλα και πυρομαχικά κοντά στο λιμάνι της Οδησσού στην Μαύρη Θάλασσα.

Το υπουργείο τόνισε ότι ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν επίσης ένα κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού στην περιοχή Σούμι της Ουκρανίας, όπου εργάζονταν ξένοι εκπαιδευτές.

Ένα άλλο πλήγμα κατέστρεψε ένα φυλάκιο «ξένων μισθοφόρων» στην περιοχή της Οδησσού, πρόσθεσε.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τα πλήγματα αυτά που ανέφερε η Μόσχα.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024