Οι Ερυθρόλευκες, με προπονητή τον Αναστάσιο Μαρίνο, αναδείχθηκαν πρώτες στην ιταλική πόλη, με αντιπάλους τη διοργανώτρια Λάτσιο και τη Χασκ Μλάντοστ

Την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά κωπηλασίας W8+ Junior στη Ρώμη, στο πλαίσιο του προγράμματος WIN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατέκτησε το τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες, με προπονητή τον Αναστάσιο Μαρίνο, αναδείχθηκαν πρώτες στην ιταλική πόλη, με αντιπάλους τη διοργανώτρια Λάτσιο και την Χασκ Μλάντοστ, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες από μια εξαιρετική διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά.

Οι τρεις ομάδες, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το πιο γρήγορο σκάφος στο άθλημα. Τα κορίτσια του Θρύλου, όπως και οι αθλήτριες της Λάτσιο και της Χασκ Μλάντοστ, απόλαυσαν τη συμμετοχή τους σε ένα συναρπαστικό τουρνουά στο Circolo Canottieri Lazio, που πλημμύρισε με χαμόγελα.

Το πρόγραμμα WIN (Women In rowiNg) αποσκοπεί στην ισότητα των δύο φύλων, αυξάνοντας τη συμμετοχή των γυναικών στην κωπηλασία. Η προώθηση του προγράμματος επιτυγχάνεται μέσω της συμμετοχής νεαρών αθλητριών, ηλικίας 13-17 ετών. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Ρώμη, με τις δράσεις του προγράμματος WIN να συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr