Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπλάνκο λέει «ναι» στον Παναθηναϊκό – Κλειδί το πριμ υπογραφής

Ο Μπλάνκο λέει «ναι» στον Παναθηναϊκό – Κλειδί το πριμ υπογραφής

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο έχει κρούση από την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά ο ατζέντης του μίλησε με τον Παναθηναϊκό και έδειξε τον… τρόπο για να γίνει η μεταγραφή

Σε διακαή πόθο του Παναθηναϊκού έχει εξελιχθεί ο Ντομίνγκο Μπλάνκο. Ο αργεντινός χαφ είναι αυτήν τη στιγμή ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος του Τριφυλλιού για το χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς η επιτυχημένη κίνηση του Σεμπαστιάν Παλάσιος έχει… ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων της ομάδας.

Πρόκειται ωστόσο για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς πέρα από τον Παναθηναϊκό, για τον ποδοσφαιριστή της Ιντεπεντιέντε, από την οποία και μένει ελεύθερος, ενδιαφέρονται επίσης και η Μπόκα Τζούνιορς αλλά και η Ράσινγκ Κλουμπ.

Σύμφωνα ωστόσο με νέες πληροφορίες, ο Αργεντινός «έδειξε» το δρόμο για το… ναι στον Παναθηναϊκό. Και πλέον το «μπαλάκι» πέφτει στα χέρια των Πρασίνων, οι οποίοι καλούνται να κάνουν μια υπέρβαση ανάλογη με αυτήν του Παλάσιος.

Τι ζήτησε λοιπόν ο 27χρονος μεσοεπιθετικός; Ο Μπλάνκο φέρεται να επιθυμεί ένα συμβόλαιο τριών ετών, με ετήσιες απολαβές κοντά στις 500.000 ευρώ. Αυτό που ζητά περισσότερο ο Αργεντινός είναι το πριμ υπογραφής.

Ο Μπλάνκο θέλει ένα «δυνατό» πριμ για να υπογράψει με το Τριφύλλι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ποσό επίσης κοντά στις 500.000 ευρώ. Φυσικά, τα οικονομικά δεδομένα είναι αρκετά υψηλά, καθώς ο Αργεντινός προσπαθεί να εκμετελλευτεί το γεγονός πως το όνομά του βρίσκεται σε πολλές λίστες.

Ο Παναθηναϊκός ξέρει πως η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Ωστόσο, η διοίκηση έδειξε και πέρσι με την υπόθεση του Παλάσιος πως είναι διατεθειμένη να βάλει το χέρι στην… τσέπη και να κάνει την υπέρβαση εάν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρίνει πως αξίζει.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024