Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Κιμ Καρντάσιαν έφαγε... πόρτα από το Παλάτι

H Κιμ Καρντάσιαν έφαγε… πόρτα από το Παλάτι

Ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στο στο Platinum Party για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο που έβαλε νερό στο κρασί της και είπε ότι δεν θα την πείραζε αν τα εισιτήρια δεν είναι VIP. Ούτε η... ταπεινότητα όμως συγκίνησε το παλάτι

Δεν ησυχάζει με τίποτα η Κιμ Καρντάσιαν. Η διάσημη τηλεπερσόνα βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα ενώ και το όνομά της συζητιέται παντού, καθώς οι δηλώσεις που κάνει προκαλούν αίσθηση.

Χθες (2/6) δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να φάει ακόμα και… περιττώματα αν αυτά τη βοηθήσουν να διατηρηθεί νέα.

«Θα δοκιμάσω τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά η 41χρονη σταρ σε συνέντευξη στους New York Times, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας σειράς καλλυντικών περιποίησης δέρματος Skkn by Kim που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα.

«Αν μου έλεγες ότι έπρεπε κυριολεκτικά να τρώω κακά κάθε μέρα και θα έδειχνα νεότερη, ίσως να το έκανα. Ίσως», αστειεύτηκε.

«Μέχρι στιγμής πάντως, τα περιττώματα δεν είναι ένα από τα συστατικά της νέας σειράς της Κιμ Καρντάσιαν», σχολιάζουν οι New York Times, προσθέτοντας πως περιέχουν μεταξύ άλλων συστατικά όπως βιταμίνη C, γλυκολικό και γαλακτικό οξύ και βούτυρο καριτέ.

«Έφαγε» πόρτα από το Παλάτι για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο

Σήμερα (3/6) έγινε γνωστό ότι το Παλάτι του Μπάκιγχαμ της είπε «όχι» στο να παραστεί στο Platinum Party για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο.

Η Κιμ Καρντάσιαν, που πολλές φορές έχει εκφράσει την αγάπη της για την βασιλική οικογένεια ταξίδεψε στο Λονδίνο επιθυμώντας να συμμετάσχει στους εορτασμούς και να δώσει το «παρών»  στο event στο Παλάτι το Σάββατο.

Ωστόσο, το όνειρό της ναυάγησε.

Παρά τις προσπάθειές της, οι αξιωματούχοι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ απέρριψαν τις εκκλήσεις της τηλεπερσόνας για να παρευρεθεί στην εκδήλωση, στην οποία θα εμφανιστούν οι Queen, η Νταϊάνα Ρο, ο Νάιλ Ρότζερς και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μόλις πάτησε το πόδι της στην Μεγάλη Βρετανία ζήτησε εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Σαββάτου.

Μάλιστα, σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον της ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στο event που έβαλε νερό στο κρασί της και είπε ότι δεν θα την πείραζε αν τα εισιτήρια δεν είναι VIP.

Παρόλα αυτά το Παλάτι απάντησε αρνητικά.

«Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να παρευρεθεί σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο από τη στιγμή που δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Ήθελε πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ιδιαίτερης γιορτής», είπαν άνθρωποι από το περιβάλλον της στην Daily Mail.

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024