Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Με αυτές τις φωτογραφίες της Suzy Cortez «τρελάθηκε» ο Πικέ και την απάτησε

Σακίρα: Με αυτές τις φωτογραφίες της Suzy Cortez «τρελάθηκε» ο Πικέ και την απάτησε

Εδώ και μερικές μέρες Πικέ και Σακίρα είναι σε διάσταση. Η πέτρα του σκανδάλου είναι μια γυναίκα από τη Βραζιλία που ξετρέλανε τον Ισπανό αμυντικό.

Η Suzy Cortez δεν είναι μια τυχαία γυναίκα με ωραίο σώμα που εμφανίσθηκε ξαφνικά στη ζωή του Πικέ και τον αναστάτωσε σε σημείο να πάει μαζί της και να τον χωρίσει η Σακίρα.

Η Suzy εδώ και χρόνια δηλώνει φανατική οπαδός της Μπαρτσελόνα, εδώ και χρόνια ανεβάζει αισθησιακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εδώ και χρόνια είναι φίλη του προέδρου της ομάδας και έχει «δικτυωθεί» με τους παίκτες.

Είναι η κοπέλα που είχε πάθει εμμονή με τον Λιονέλ Μέσι όταν έπαιζε στους Μπλαουγκράνα και τον ενοχλούσε σε τέτοιο βαθμό από τα social media που ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να την μπλοκάρει.

Στη συνέχεια άρχισε να ενοχλεί τη σύζυγο του Μέσι, μέχρι που την μπλόκαρε και εκείνη. Η ίδια η Suzy βέβαια δεν παράτησε τα όπλα και καθημερινά ανέβαζε καυτές φωτογραφίες της φορώντας πάντα τη φανέλα του.

Miss Bumbum

Το 2019 η 29χρονη τότε Suzy κέρδισε στα καλλιστεία και πήρε τον τίτλο της «Miss Bumbum» της γυναίκας δηλαδή με τα ομορφότερα οπίσθια. Ήταν τότε που μια άλλη υποψήφια έτρεξε στη σκηνή, πήρε το στέμμα από το κεφάλι της Suzy και φώναζε ότι είχε κοιμηθεί με όλη την κριτική επιτροπή για να πάρει τον τίτλο.

Η Suzy  με το υπέροχο κορμί, άρχισε σιγά σιγά να κάνει καριέρα μοντέλου στο instagram. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής της σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν πως έγινε πρωτοσέλιδο στο βραζιλιάνικο playboy.

Ο Πικέ

Και μετά… γνώρισε τον Πικέ. Σύμφωνα με την ίδια του πήρε τα μυαλά από την πρώτη στιγμή που την είδε: «Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλος είναι ο πισινός μου και έλεγε ότι ζήλευε τα αφιερώματα μου στον Μέσι».

Λέει η Suzy  στην πρώτη της συνέντευξη στη σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis», μετά τη δημοσιοποίηση ότι ο Πικέ πήγε μαζί της, και τον χώρισε η Σακίρα.

Και η Suzy συνεχίζει: «Οι μόνοι παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν μου έστειλαν ποτέ τίποτα ήταν ο Μέσι και ο Κουτίνιο. Είναι υπέροχοι σύζυγοι και σέβονται πολύ τις γυναίκες τους. Η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό. Δεν τα έχω πει ποτέ από σεβασμό προς εκείνη, αλλά τώρα θα σου πω όλα όσα ξέρω και μου συνέβησαν»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024