Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πως ναι, περνώ και μόνη μου καλά» - 4+1 οικιακά αντικείμενα που υπόσχονται... τον μεγαλύτερο οργασμό της ζωής σου

«Πως ναι, περνώ και μόνη μου καλά» – 4+1 οικιακά αντικείμενα που υπόσχονται… τον μεγαλύτερο οργασμό της ζωής σου

Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν!

Σαν το σεξ με τον άνθρωπο που ποθείς… τίποτα. Ωστόσο, επειδή αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος για να… περάσεις καλά και μόνη σου.

Κι αν την ώρα που έρχεται η ανάγκη δεν έχεις κάποιο sex toy στο σπίτι σου τι κάνεις;

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να σκεφτείς λίγο πιο δημιουργικά. Βέβαια, όλα αυτά αρκεί να μην θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου.

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες φυσικά. Η παρακάτω λίστα αφορά τις γυναίκες, αλλά φυσικά όλοι μπορούν να πειραματιστούν.

Ό,τι και αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, καθάρισε το με ζεστό νερό και σαπούνι και φόρεσε του προφυλακτικό. Διαφορετικά μπορεί να σου προκαλέσει μόλυνση ή εκδορές. Χρησιμοποίησε τη κοινή λογική και σίγουρα όχι γυάλινα ή ξύλινα προϊόντα τα οποία μπορεί να σε τραυματίσουν. Προτίμησε κάτι πλαστικό ή υφασμάτινο ώστε να μην αντιμετωπίσεις κίνδυνο. Ακόμα και όταν πλύνεις το συγκεκριμένο αντικείμενο, φρόντισε να υπάρχει κάτι ανάμεσα σας ώστε να προστατευτείς από την τριβή.

Τώρα λοιπόν που είπαμε τα βασικά, ήρθε η ώρα να περάσουμε καλά! Αν λοιπόν κάτι μπορεί να διεισδύσει και έχει απαλή επιφάνεια, μπορεί να σε φέρει σε οργασμό.

4+1 μυστικά για να… περάσεις και μόνη σου καλά

  • Το τηλέφωνο του μπάνιου είναι το εργαλείο που σπάνια σε απογοητεύει. Κάτσε αναπαυτικά στο μπάνιο σου, ή όρθια αν το προτιμάς και άφησε το ζεστό νερό να πέσει στην κλειτορίδα σου. Παίξε με την πίεση του νερού, ανάλογα με το πώς σου αρέσει. Την ώρα που πλησιάζεις σε οργασμό, φέρε το τηλέφωνο πιο κοντά, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!
  • Πάρε ένα κουτάλι! Χρησιμοποίησε το καμπυλωτό, πίσω μέρος, για να τρίψεις την κλειτορίδα σου. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, βάλε λίγο λιπαντικό gel στο πίσω μέρος του κουταλιού για να γλιστράει καλύτερα και να μην έχεις την παραμικρή ενόχληση. Προσοχή! Μη βάλεις το κουτάλι μέσα στον κόλπο σου, γιατί θα τον τραυματίσεις! Επίσης, σιγουρέψου ότι το έχεις πλύνει καλά πριν και μετά τη χρήση!
  • Έχεις βάλει πλυντήριο; Ακούμπησε το ευαίσθητο σημείο σου στη γωνία του πλυντηρίου, την ώρα που εκείνο δουλεύει. Οι δονήσεις που κάνει θα σου προσφέρουν τρομερή ευχαρίστηση, ενώ εσύ θα τρίβεσαι απαλά, στο ρυθμό που θέλεις.
  • Πάρε το μαξιλάρι σου και τοποθέτησέ το ανάμεσα στα πόδια σου. Τρίψε με αυτό την κλειτορίδα σου. Η θερμότητα αλλά και η απαλότητα του μαξιλαριού, θα σου δώσουν έναν απολαυστικό οργασμό.
  • Χρησιμοποίησε ο,τιδήποτε έχεις στο σπίτι σου, το οποίο δονείται. Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, μηχανή για μασάζ, ακόμα και ηλεκτρικό ξυραφάκι. Με το τελευταίο φρόντισε να είσαι προσεκτική και να αφαιρέσεις τη λεπίδα, για να μη γίνει κάποιο ατύχημα. Τέτοια εξαρτήματα είναι ιδανικά για να διεγείρουν την κλειτορίδα σου. Φέρε το κάτω μέρος των συσκευών αυτών σε επαφή με το ευαίσθητο σημείο σου, ενώ δουλεύουν και παράγουν δονήσεις. Καθάρισέ τα καλά πριν τα χρησιμοποιήσεις με αντισηπτικά μαντηλάκια, ή φόρεσέ τους ένα προφυλακτικό, ώστε να μην μολυνθεί η περιοχή του κόλπου σου.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024