Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλον Μασκ: Έχω σούπερ κακό προαίσθημα για την οικονομία - Παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως

Έλον Μασκ: Έχω σούπερ κακό προαίσθημα για την οικονομία – Παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως

Ο Έλον Μασκ ανακοινώνει μείωση του προσωπικού της Tesla

Ο επικεφαλής της Tesla Έλον Μασκ δήλωσε πως η εν λόγω εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων χρειάζεται «να κάνει μείωση του προσωπικού της γύρω στο 10%», σύμφωνα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη χθες, Πέμπτη, σε στελέχη και το οποίο είδε το Ρόιτερς.

Στο email με τίτλο «παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως», ο Μασκ αναφέρει: «Έχω σούπερ κακό προαίσθημα για την οικονομία».

Η Tesla δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλια.

Επιστροφή στο γραφείο

Ο Έλον Μασκ είχε ζητήσει από τους υπαλλήλους της εταιρείας να επιστρέψουν στο γραφείο ή να φύγουν, σύμφωνα με ένα email που εστάλη στους υπαλλήλους το βράδυ της Τρίτης και δημοσιεύτηκε στο Reuters.

«Όλοι στην Tesla πρέπει να περνούν τουλάχιστον 40 ώρες στο γραφείο την εβδομάδα», ανέφερε το email. «Εάν δεν εμφανιστείτε, θα υποθέσουμε ότι έχετε παραιτηθεί».

Δύο πηγές της Tesla επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα του email που εξετάστηκε από το Reuters, ωστόσο η Tesla δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Ένας από τους followers του Μασκ στο Twitter δημοσίευσε ένα άλλο email που προφανώς έστειλε ο Μασκ σε στελέχη ζητώντας τους να εργάζονται στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα ή να «αποχωρήσουν από την Tesla».

Σε απάντηση σε αυτό το tweet, ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος συμφώνησε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο του Twitter σε μια συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είπε: «Θα πρέπει να προσποιούνται ότι εργάζονται κάπου αλλού».

Ορισμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της τεχνολογίας αντιστέκονται στις προσπάθειες να τους πείσουν να επιστρέψουν στην εργασία τους στην Καλιφόρνια, όπου βρίσκεται ένα από τα εργοστάσια της Tesla, καθώς παρατηρείται αναζωπύρωση των κρουσμάτων κοροναϊού.

Τον Μάιο του 2020, ο Μασκ άνοιξε ξανά ένα εργοστάσιο της Tesla στο Φρεμόντ, αψηφώντας τα μέτρα περιορισμού της κομητείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024