Το μαρτύριο τελείωσε με κάθε επισημότητα τη Δευτέρα για την Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» ανακοίνωσαν πως οι μετοχές του συλλόγου πέρασαν στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο και την κοινοπραξία του, Τοντ Μπόλι.
Έπειτα από 19 χρόνια και 21 κούπες, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αναγκάστηκε να αφήσει την Τσέλσι και να τη δώσει στον Μπόλι ο οποίος ωστόσο φαίνεται διατεθειμένος να δώσει συνέχεια στο… έργο του Ρώσου.
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Αμερικανός θέλει να κάνει δύο γρήγορες μεταγραφές ως «δώρα» στον Τόμας Τούχελ. Η μια κίνηση που θέλει να κάνει είναι αυτή του Ζιλ Κουντέ. Η Τσέλσι αναμένεται να δαπανήσει περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο, τον οποίο θέλησε να αποκτήσει και πέρσι.
Από την άλλη, ο Ουσμάν Ντεμπελέ φέρεται να βρίσκεται επίσης κοντά, καθώς το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα έχει τυπικά ολοκληρωθεί και η ανανέωση μοιάζει πολύ δύσκολη. Μένει να φανούν οι εξελίξεις, καθώς ο Μπόλι θα συνεχίσει να ψάχνει ποδοσφαιριστές για τον Τούχελ…
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.