Με ένα μεγάλο ψυχολογικό boost θα «παλέψουν» στο πρώτο game με τους Γουόριορς στο πλαίσιο των φετινών τελικών του NBA οι Μπόστον Σέλτικς.
Παρότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Μάρκους Σμαρτ αναμένεται να δώσει τελικά κανονικά το «παρών» στο Game 1 με τους Γουόριορς. Όπως έγινε γνωστό, ο γκαρντ των Σέλτικς νιώθει πολύ καλύτερα και έτσι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παίξει απέναντι στους «πολεμιστές» στην Chase Center.
Πρόκειται φυσικά για μια πολύ μεγάλη είδηση για τους «Κέλτες», καθώς ο Σμαρτ έχει αποδείξει σε όλη τη σεζόν πόσο σημαντικός είναι για το σύνολο των Σέλτικς.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.