Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζωγράφου: Μαθητές συνομίλησαν με την Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα

Ζωγράφου: Μαθητές συνομίλησαν με την Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα

Ενημέρωση για την Κλιματική Αλλαγή σε μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ζωγράφου και την Ελληνίδα πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα.

Ενημέρωση για την Κλιματική Αλλαγή σε μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ζωγράφου και την Ελληνίδα πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα, Βανέσα Αρχοντίδου, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Θώδα.

Στην εκδήλωση, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα και να ακούσουν τις μοναδικές εμπειρίες της Βανέσας Αρχοντίδου που έχει κατακτήσεις τις επτά υψηλότερες κορυφές των ηπείρων του κόσμου.

Επίσης ενημερώθηκαν για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυσή τους. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα αλλά η υιοθέτηση ενός πιο βιώσιμου τρόπου ζωής.

Στην περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου και ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νίκος Δημητρίου.

Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Μη Κερδοσκοπικός οργανισμός AWomanCanBe.org στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Women For Nature https://www.awomancanbe.org/draseis-gia-to-perivallon/ και εντάσσεται στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024