Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίτσα Πατέρα: Οι τυχεροί και οι... άτυχοι του Ιουνίου - Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν

Λίτσα Πατέρα: Οι τυχεροί και οι… άτυχοι του Ιουνίου – Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν

Οι αστρολογικές προβλέψεις της για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της για τον Ιούνιο, τονίζοντας ποια θα είναι τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν και ποιοι θα είναι άνετοι, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τον Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ

Ένας από τους πιο δυναμικούς μήνες ξεκινά για εσάς, με τον Άρη να βρίσκεται στο δεκαήμερό σας, ενώ η συνάντησή του με τον Δία στα τέλη Μαΐου σάς κρατά σε εγρήγορση. Η τύχη σάς χαμογελά, η ενέργειά σας είναι αστείρευτη, αλλά ο υπερβάλλων ζήλος κρύβει κινδύνους. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και γενικά μην βιάζεστε.

Στις 11 κάτι καλό μπορεί να συμβεί στα οικονομικά σας. Μπορεί να κάνετε μια πολυπόθητη είσπραξη. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα μπορεί να σας ζητηθεί ένα δάνειο από φιλικό πρόσωπο. Προς το τέλος του μήνα ο κυβερνήτης σας, Άρης, σε εξάγωνο με τον Κρόνο σάς καλεί να αναλάβετε τα ηνία μιας ομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συνάντηση Άρη – Δία στα τέλη του προηγούμενου μήνα μπορεί να προκάλεσε κρυολογήματα, πυρετούς ή αλλεργίες. Επουλωτικά επιδρά η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στο ζώδιό σας στις 11, δημιουργώντας ιδανικό κλίμα για μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες, ακόμα και για έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 3 ίσως φέρει την πολυπόθητη επίτευξη ενός στόχου σας που εκκρεμούσε.

Με κάπως μειωμένη ενεργητικότητα αλλά με εξασφαλισμένη τη συνεργασία των συναδέλφων σας, θα δείτε αποτέλεσμα στις προσπάθειές σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι όψεις ιδανικές για μια νέα σχέση με διάρκεια, για ρομαντισμό, για γάμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος είναι για πολλούς από εσάς μήνας γενεθλίων. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, επιτέλους επιστρέφει σε ορθή πορεία, αναδεικνύοντας το λεπτό σας χιούμορ και την κοινωνική σας ευελιξία. Μέχρι τα μέσα του μήνα η σύνοδος Άρη – Δία φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές και οργανωτικές σας ικανότητες, ενώ εσείς αντιμετωπίζετε με θετική προοπτική τις φιλίες και τη συμμετοχή σας σε ομάδες.

Στις 14 ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε στον σύντροφό σας, ενώ στις 23 ο πλανήτης της αγάπης θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας κάνει να βιώσετε μια έντονη συναισθηματική εμπειρία. Ένας σημαντικός στόχος πετυχαίνεται στο τέλος του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη – Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας είναι όψη που θα αφήσει το στίγμα της και ενισχύει την ορμητική σας ανάγκη για αναδιάρθρωση του επαγγελματικού σας προφίλ. Για να το πετύχετε, δεν αποκλείεται να επιδιώξετε οικονομική ή άλλη βοήθεια. Ταυτόχρονα, θα δυσκολευτείτε να υπακούσετε στην ιεραρχία και θα υπάρξουν, ίσως, συγκρούσεις με άτομα κύρους.

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα ανακαλύψετε ότι ο εκλεκτός της καρδιάς σας μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλός σύμβουλος και φίλος. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι θα αποζητήσετε αυτό το θετικό, παρήγορο κλίμα στους κύκλους των φίλων σας, ενώ δεν αποκλείεται μια παλιά φιλία να εξελιχθεί σε έντονο έρωτα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας επιστρέφει σε ορθή πορεία, με αποτέλεσμα σταδιακά τα πράγματα να δρομολογούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Με την Αφροδίτη επίσης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα ενισχυθεί το αίσθημα αυξημένης ευθύνης απέναντι σε άτομα κύρους και συνεργάτες. Μεταξύ 13 και 20 θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις, ευχάριστες ειδήσεις ή αλλαγές συνθηκών.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και πάρτε πρωτοβουλίες, χωρίς βέβαια να αγνοήσετε τις χρήσιμες συμβουλές των άλλων. Στις 29 η Νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια ενοχλήσεις στην υγεία και ενισχύει τη διάθεσή σας για απομόνωση. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία που ρίχνει την αυλαία του μήνα πραγματοποιεί ένα πολυπόθητο όνειρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περίεργα ξεκινά ο μήνας για θέματα δουλειάς. Επανέρχεται η ανάγκη να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας στην εργασία, όπου δέχεστε ένα χτύπημα «κάτω από τη μέση». Έως τις 14 περίπου η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως οι γύρω σας σας υποστηρίζουν και πως έχετε κάνει σωστές ιεραρχήσεις στον άμεσο επαγγελματικό σας χώρο.

Η θετική επίδραση της Αφροδίτης θα γλυκάνει το εχθρικό κλίμα και θα αντιληφθείτε ότι έχετε άτομα που σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν. Στις 18, όμως, δεν θα αποφύγετε τη σύγκρουση και την απογοήτευση. Το ηθικό σας θα είναι κάπως πεσμένο. Από τις 19 τα πράγματα καλυτερεύουν.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024