Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι: Πάει για Φίλιπς και Κουκουρέγια

Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι: Πάει για Φίλιπς και Κουκουρέγια

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τους Χάαλαντ και Άλβαρες είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ακόμη δυο μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εγκαταλείπει τη λύση του Αουρελιέν Τσουαμενί και στρέφεται στην Αγγλία για τον αντικαταστάτη του Φερναντίνιο, ο οποίος ολοκλήρωσε φέτος τη σπουδαία καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και πρόκειται να επιστρέψει στη Βραζιλία και στην ομάδα, που τον ανέδειξε, την Ατλέτικο Παραναένσε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Telegraph» ο Καταλανός τεχνικός έχει επιλέξει τον Κάλβιν Φίλιπς ως τον διάδοχο του Βραζιλιάνου μέσου. Ο Αγγλος διεθνής μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Premier League, αλλά και με την εθνική ομάδα, προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Το κόστος της μεταγραφής του από τη Λιντς θα φθάσει τα 70 εκατ. ευρώ.

Επίσης ο Γκουαρντιόλα θέλει έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και έχει επιλέξει τον Μαρκ Κουκουρέγια. Ο 23χρονος Ισπανός μπακ εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπράιτον το περασμένο καλοκαίρι από τη Χετάφε και εντυπωσίσε με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στην Premier League. Το κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Χαλντουν Αλ Μουμπάρακ, επιβεβαίωσε πως η Σίτι θα κάνει κι άλλες μεταγραφές, μετά την απόκτηση των Ερλινγκ Χάαλαντ και Εντσο Αλβαρες: «Η ομάδα θα κάνει κι άλλες μεταγραφές για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες του προπονητή μας».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024