Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες από την κατασκήνωση στο Αλεποχώρι που προκαλούν ανησυχία

Δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες από την κατασκήνωση στο Αλεποχώρι που προκαλούν ανησυχία

Η Δημοτική Παράταξη «Ενότητα για την Νέα Ιωνία» καταγγέλλει την δημοτική αρχή πως έχει αφήσει την κατασκήνωση στο Αλεποχώρι στη μοίρα της, σε αντίθεση με την Δήμαρχο που μιλάει για βελτίωση των υποδομών. Σε είκοσι μέρες πάντως τα παιδιά θα πάνε εκεί να περάσουν τις διακοπές τους.

Η κατασκήνωση στο Αλεποχώρι γίνεται σημείο τριβής μεταξύ της Δημοτικής Αρχής της Νέας Ιωνίας και της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία»

Η ανακοίνωση της παράταξης είναι άκρως αιχμηρή και συνοδεύεται και από φωτογραφίες της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι:

Αναφέρει μεταξύ άλλων πως παρότι η δημοτική αρχή προανήγγειλε την επανέναρξη της κατασκήνωσης μετά από 2 χρόνια η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στο κατά πόσο αυτό είναι εφικτό.

«Παρά το γεγονός ότι 2 μήνες μετά την κλοπή και τις καταστροφές και την απ΄ευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος ύψους 100.000 ευρώ περίπου για την αποκατάσταση των ζημιών τίποτα δεν έχει ξεκινήσει. Η πυρόσβεση, οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις διαλυμένες , οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κατεστραμμένοι, οι μονάδες κλιματισμού λείπουν, σπασμένες πόρτες, κατεστραμμένα μπάνια κλπ» αναφέρει η ανακοίνωση που συνοδεύεται από τις φωτογραφίες που βλέπετε.
Καταλήγοντας, μιλάνε για ανευθυνότητα της Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου απέναντι στις υποχρεώσεις τους. «Η αναλγησία τους απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους τείνει να αποβεί μοιραία για μια ακόμη χρονιά» υποστηρίζουν.

Σε αυτό το σημείο δημοσιεύουμε την χθεσινή ανακοίνωση της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαϊδου:

«Το Καλοκαίρι του 2022 πλησιάζει και προετοιμαζόμαστε μετά από δυο χρόνια αναγκαστικής παύσης λόγω της πανδημίας να λειτουργήσουμε τη Δημοτική μας Κατασκήνωση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Δήμου, σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς πευκοδάσος στο Αλεποχώρι.

Η Κατασκήνωση αναμένεται να λειτουργήσει εφέτος, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από το Νόμο, από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως και το Σάββατο 30 Ιουλίου και θα φιλοξενήσει τους μικρούς μας φίλους σε τρεις περιόδους των 13 ημερών.

Η διαρκής βελτίωση στις υποδομές, η παρουσία στην κατασκήνωση ικανού και έμπειρου προσωπικού που εφαρμόζει ένα σύγχρονο παιδαγωγικό πρόγραμμα, αλλά και η σωστή και υγιεινή διατροφή που παρέχουμε, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας ποιοτικές και αξέχαστες διακοπές που τόσο τις στερήθηκαν τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024