Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκροί... για μία ταινία: Οκτώ διάσημοι ηθοποιοί που πέθαναν εν μέσω γυρισμάτων

Νεκροί… για μία ταινία: Οκτώ διάσημοι ηθοποιοί που πέθαναν εν μέσω γυρισμάτων

Θα ζουν για πάντα μέσα από τις ταινίες τους...

Διάσημοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ πέθαναν την ώρα που έκαναν αυτό που αγαπούσαν, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον χώρο της υποκριτικής.

Σας παρουσιάζουμε οκτώ ηθοποιούς, οι οποίοι έφυγαν αναπάντεχα, ενώ προκάλεσαν πονοκέφαλο σε παραγωγούς και σκηνοθέτες, γιατί πέθαναν κατά την διάρκεια γυρισμάτων.

1. Heath Ledger

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τον ρόλο του Joker στο «The Dark Knight», ο 28χρονος Heath Ledger δούλευε πάνω στην ταινία «The Imaginarium of Doctor Parnassus».

Ωστόσο, στις 22 Ιανουαρίου 2008 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη από υπερβολική δόση φαρμάκων.

2. David Carradine

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από τον ρόλο του Bill στην ταινία «Kill Bill». Στις 3 Ιουνίου 2009, βρέθηκε νεκρός σε μια ντουλάπα από μια καμαριέρα σε ξενοδοχείο στην Μπαγκόγκ.

Βρισκόταν στην Ταϊλάνδη για τα γυρίσματα της γαλλόφωνης ταινίας »Stretch».

3. Marilyn Monroe

Στις 5 Αυγούστου 1962, η Marilyn Monroe βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, ενώ γύριζε την ταινία «Something’s Got to Give».

Αυτοψίες αποκάλυψαν ότι η 36χρονη πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών.

4. River Phoenix

Ο River Phoenix κέρδισε την καρδιά πολλών σινεφίλ μετά την ταινία «Stand by Me». Η καριέρα του είχε πάρει τα πάνω της, αλλά βρήκε τραγικό τέλος, ενώ δούλευε στην ταινία «Dark Blood».

Στις 31 Οκτωβρίου 1993, ο Rover κατέρρευσε στα χέρια του μικρότερου αδερφού του, Joaquin, σε νυχτερινό κλαμπ από καρδιακή προσβολή λόγω ναρκωτικών.

5. John Ritter

Ο John Ritter με το μεταδοτικό χαμόγελο ήταν γνωστός για τις ερμηνείες του στο «Problem Child» και «Problem Child 2». Ο τελευταίος ρόλος του ήταν στην τηλεοπτική σειρά «8 Simple Rules».

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομεία. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2003 πέθανε σε ηλικία 54 από αορτική ανατομή.

6. Philip Seymour Hoffman

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στους νεαρότερους από τους ρόλους του στις ταινίες «Mission Impossible III» και «The Hunger Games». Ωστόσο, πέθανε ξαφνικά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «The Hunger Games: Mockingjay Part 2».

Βρέθηκε νεκρός στις 2 Φεβρουαρίου 2014 στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη σε ηλικία 46 ετών, έχοντας κάνει χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών.

7. Brandon Lee

Ο Brandon Lee ήταν ένας υποσχόμενος ηθοποιός, γιος του Bruce Lee, με λαμπρό μέλλον. Ήταν διάσημος για τον ρόλο του Eric Draven στην ταινία «The Crow». Ο θάνατος του προκάλεσε σοκ στο Χόλιγουντ.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, ο ηθοποιός Michael Massee πυροβόλησε κατά λάθος τον Brandon Lee, προκαλώντας τον θάνατο του στις 31 Μαρίου 1993.

8. Bruce Lee

Μετά από ένα δύσκολο γύρισμα του «Enter the Dragon», ο Bruce Lee κατέρρευσε στο στούντιο. Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με εγκεφαλικό οίδημα.

Του έδωσαν φάρμακα για να μπορέσει να συνεχίσει το γεμάτο πρόγραμμα του, αλλά κατά την διάρκεια γυρισμάτων για την ταινία «The Game of Death» παραπονέθηκε για πονοκέφαλο και πήρε ένα παυσίπονο.

Λίγο αργότερα βρέθηκε αναίσθητος και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η αυτοψία έδειξε ότι πέθανε λόγω αλλεργικής αντίδρασης στο παυσίπονο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024