Έκπληκτοι έμεινα όσοι βρέθηκαν χθες στο λιμάνι της Ρόδου, μπροστά στη θέα έξι κρουαζιερόπλοιων.
Πρόκειται για τα “Norwegian Jade”, “Celestyal Crystal”, “Celebrity Edge”, “Seadream II”, “Seven Seas Explorer” και “Crown Iris”, τα οποία μεταφέρουν 5.324 επισκέπτες και 3.000 μέλη πληρώματος.
Συνολικά τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου, σύμφωνα με το rodiaki.gr, κατέπλευσαν 66 κρουαζιερόπλοια ενώ τον μήνα Ιούνιο αναμένεται να φτάσουν 56 κρουαζιερόπλοια που θα μεταφέρουν κυρίως Ισραηλινούς τουρίστες.
Στα μέσα του μήνα η μεγαλύτερη κίνηση
Η μεγαλύτερη κίνηση θα σημειωθεί στις 9, στις 14 και στις 21 του μήνα, καθώς θα βρίσκονται στο λιμάνι καθεμία από αυτές τις μέρες, τέσσερα κρουαζιερόπλοια.
Σημειώνεται ότι ο υψηλός αριθμός κρουαζιερόπλοιων οδηγεί και σε αυξημένη τουριστική κίνηση στο κέντρο και τη Μεσαιωνική Πόλη, καθώς οι επιβάτες πραγματοποιούν καθημερινά εκδρομές, βόλτες και περιηγήσεις.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής