Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όλα όσα είπε ο δικηγόρος του - Η μεταγωγή και η έφεση για το κινητό

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όλα όσα είπε ο δικηγόρος του – Η μεταγωγή και η έφεση για το κινητό

Αρνήθηκε το... κινητό και την βιντεοκλήση

Την επιθυμία του καταδικασμένου πλέον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε γνωστή σήμερα Τετάρτη, ο δικηγόρος του, καθώς όπως υποστήριξε συντρέχουν λόγοι ασφάλειας για τον ίδιο, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι φοβάται για την ζωή του.

Να σημειωθεί επίσης ότι εκδικάστηκε χθες Τρίτη και η έφεση που κατέθεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του κατά της απόφασης του πειθαρχικού για την κατοχή κινητού τηλεφώνου. Ο 34χρονος που σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έχει αρνηθεί ότι ήταν δικό του το κινητό και ότι έκανε βιντεοκλήση.

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «η απόφαση θα εκδοθεί έως το τέλος της εβδομάδας» και πρόσθεσε:

«Σκοπός είναι αν δεν απαλλαγεί, τουλάχιστον να μειωθεί η ποινή προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στην εργασία του στις φυλακές που είναι δικαίωμα κάθε κρατούμενου».

«Έχει δεχτεί απειλές»

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δεχτεί απειλές από άλλους κρατουμένους φυλακών, ο κ. Παπαϊωαννίδης απάντησε ότι «οι φυλακές Κορυδαλλού είναι από τις πιο ασφαλείς. Είναι διάφορα συμβάντα που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές. Και είναι επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει εκεί καθώς συντρέχουν και λόγοι ασφάλειας για τον ίδιο. Θα κάνουμε κάποια νομική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο κ. Παπαϊωαννίδης συμπλήρωσε ότι «λόγω της δημοσιότητας που έχει λάβει η υπόθεση, έχει δεχτεί απειλές. Η καλύτερη λύση είναι να παραμείνει στο Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024