Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Νέα απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον πατέρα της Καρολάιν για τη Λυδία

Γλυκά Νερά: Νέα απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον πατέρα της Καρολάιν για τη Λυδία

Ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών απαντά, μέσω του δικηγόρου του, στα όσα είπε ο πατέρας της άτυχης 20χρονης σε συνέντευξή του.

Μπορεί η υπόθεση των Γλυκών Νερών, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, να έκλεισε με την καταδίκη του δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς, ωστόσο, οι γονείς της, που συνεχίζουν να ζουν το δράμα της απώλειας του παιδιού τους, έχουν πλέον στο μυαλό τους πώς θα πληγωθεί όσο το δυνατόν λιγότερο η μικρή Λυδία, όταν κάποτε μάθει την αλήθεια.

Ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν έδωσε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, όπου μίλησε για τη μικρή Λυδία και τα οικονομικά του ζευγαριού, και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος του απάντησε, μέσω του δικηγόρου του.

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το πώς ο συζυγοκτόνος έπαιζε θέατρο σε βάρος της μητέρας της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς, μετά τη δολοφονία της κόρης της.

Μετά την έφεση που κατέθεσε την Παρασκευή ο δικηγόρος του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, απαντά στον πατέρα της Καρολάιν, αναφορικά με τις νέες δηλώσεις του για τη μικρή Λυδία

Το πρωί του Σαββάτου, ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της συνέντευξης του πατέρα της Καρολάιν. Μέσω του δικηγόρου του, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, απαντά ότι δεν θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη μικρή Λυδία:

«Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δεν θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του πατέρα της άτυχης Καρολάιν για τα οικομικά του ζευγαριού, ο οποίος δήλωσε ότι ο 34χρονος «άρπαζε τα χρήματα» που έστελναν στην κόρη του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά:

«Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου, είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια».

Το θέατρο στη Σούζαν Κράουτς λίγες μέρες μετά το έγκλημα

Η μητέρας της 20χρονης, Σούζαν Κράουτς, ανησυχούσε για τον ίδιο και τη μικρή Λυδία, μετά το θάνατο της κόρης της.

Σύμφωνα με το Star, o πιλότος, για να θολώσει τα νερά, στις  24 Μαΐου, 13 ημέρες μετά το έγκλημα που διέπραξε, έστελνε μέσω Facebook στην πεθερά του βίντεο με τη μικρή Λυδία να κοιμάται.

Η ώρα ήταν 15.28  και η επικοινωνία τους είναι στα αγγλικά. Ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Σούζαν: Κοιμάται σαν την μαμά της. Ο Θεός να την ευλογεί.

Μπάμπης: Ακριβές αντίγραφο…

Σούζαν: Είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι καρμπόν. Εσύ πώς είσαι;

Μπάμπης: Η εταιρεία καθαρισμού καθάρισε σήμερα το σπίτι. Πήγα από εκεί για λίγα λεπτά και πήρα τις φωτογραφίες μας και έφυγα. Κλαίω κάθε βράδυ στον ύπνο μου με το μωρό και το πρωί έχω τους δημοσιογράφους να με ρωτούν πώς νιώθω και βλακείες σαν και αυτό.

Η Σούζαν Κράουτς απαντά να τους αγνοήσει. Αγνοεί, όμως, και η ίδια ότι συνομιλεί με τον άνθρωπο που δολοφόνησε το παιδί της…

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024