Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Λάρισας, όταν 65χρονος άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς λιπόθυμος.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ξεκίνησαν οι διαδικασίες διασωλήνωσης και τότε οι γιατροί διαπίστωσαν έκπληκτοι πως στο λαιμό του άνδρα είχε σφηνωθεί ένα κομμάτι από σουβλάκι, το οποίο εκτιμάται ότι τον οδήγησε στο λιποθυμικό επεισόδιο.
Αμέσως το ξένο σώμα αφαιρέθηκε και πλέον ο 65χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΛ.
Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η εξέλιξη της υγείας του βαίνει καλύτερα. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο άλλο πρόβλημα υγείας να τον οδήγησε στη λιποθυμία αν και αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα