Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σερβία: Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και μαγείρεψε τα όργανά του

Σερβία: Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και μαγείρεψε τα όργανά του

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα που τελέστηκε πριν από 15 ημέρες έχει συγκλονήσει τη Σερβία. Μια 46χρονη γυναίκα, μαχαίρωσε τον σύντροφό της στον ύπνο του, τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο κόβοντας τα πόδια του, ενώ στη συνέχεια έβγαλε όλα τα όργανά του και τα μαγείρεψε σε μια κατσαρόλα… Σε άλλη κατσαρόλα, έβρασε το ένα πόδι του 42χρονου θύματος… Κι όλα αυτά, μπροστά στα μάτια της κόρης της, που ήταν παρούσα όταν έγινε το συμβάν…

Οι ιατροδικαστές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν, 20 μέρες μετά δεν μπορούν να συνέλθουν από αυτό που αντίκρισαν. Η Teresa Peric, η οποία σκότωσε με μαχαίρι τον κατά τέσσερα χρόνια νεότερο σύζυγό της Srdjan πριν από 15 ημέρες, μετά τον έκοψε με αλυσοπρίονο και μετά τον μαγείρεψε, βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση στις φυλακές Zrenjanin.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα σερβικά μέσα, μετά τη σύλληψη το βράδυ της 11ης Μαΐου, η Τερέζα νοσηλεύτηκε στο κέντρο επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Zrenjanin. Αφού οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στο σπίτι στην οδό Duška Trifkovića, κάτι παρόμοιο συνέβη και με το ιατρικό προσωπικό που εξέτασε την Tereza.

«Ήταν όλη ματωμένη και αποπροσανατολισμένη. Είδαμε και εικόνες από την έρευνα, ήταν τρομακτικό. Μια τόσο μικρή γυναίκα κατάφερε να αποπλανήσει ένανα άντρα και να αρχίσει να μαγειρεύει όλα τα όργανα, μπορείτε να το φανταστείτε; Νεφρά, καρδιά, πέος. Και μαγείρεψε ένα ολόκληρο ανθρώπινο πόδι σε μια ειδική κατσαρόλα…Δεν μπορώ να πιστέψω» είπε ένας εκ των ιατροδικαστών.

Το σπίτι όπου έγινε το πρωτοφανές έγκλημα παραμένει σφραγισμένο με δικαστική απόφαση έως την ολοκλήρωση των ερευνών. Οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ έκπληκτοι για την άγρια δολοφονία, λέγοντας πως η 46χρονη δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Τα κίνητρα του εγκλήματος διερευνώνται από τις Αρχές. Ο πρώην σύζυγος της 46χρονης εκτιμά πως η βίαιη αντίδραση της οφείλεται ίσως στο γεγονός πως το θύμα δεν ήθελε στο σπίτι τα δύο παιδιά της, από τον πρώτο της γάμο, τα οποία υπεραγαπούσε και πως την ζήλευε παράφορα. Τα δύο ανήλικα παιδιά οδηγήθηκαν στον πατέρα τους, ενώ παρακολουθούνται από ειδικούς επιστήμονες για ψυχολογική υποστήριξη.

«Πρώην σύζυγος: Δεν μας αφήνουν να τη δούμε»

«Δεν μας άφησαν να τη δούμε, αλλά της στείλαμε πράγματα. Γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στη φυλακή Zrenjanin, αλλά επειδή τα δύο μικρότερα παιδιά είναι μάρτυρες και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, δεν μπορούν να την επισκεφτούν. Και θέλουν να δουν τη μητέρα τους – λέει ο Miljajem Ljutić, ο πρώην σύζυγος της Tereza που ζει με τα παιδιά του.

«Δεν ήταν βίαιος άνθρωπος. Αλλά δεν του άρεσε πολύ τα παιδιά και η Τερέζα ήταν δεμένη με τα παιδιά. Γι’ αυτό μάλωναν» εξηγεί ο Ljutić.

«Η κόρη μου ήταν μπροστά»

Εκτός από το ζευγάρι, στο σπίτι ήταν και δύο παιδιά. Η έφηβη κόρη της Teresa Peric  ήταν επίσης μάρτυρας όλων των γεγονότων, επισημαίνοντας ότι ξύπνησε από τον θόρυβο στον πρώτο όροφο και κατεβαίνοντας να δει τι συμβαίνει, είδε τη μητέρα της να πραγματοποιεί το άγριο έγκλημα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024