Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Η επιπολαιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η επιπολαιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

«Το πρόβλημα ωστόσο είναι δυστυχώς δομικό και ξεκινά από το Μέγαρο Μαξίμου που επιλέγει ακόμη και τα θέματα εθνικής ασφάλειας να τα διαχειρίζεται επικοινωνιακά».

«Για επικοινωνιακή διαχείριση ακόμη και των θεμάτων εθνικής ασφάλειας προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα από τα μείζονα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας», κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την «διαρροή πληροφορίας από το υπουργείο ‘Αμυνας για πιθανές υβριδικές απειλές εντός του καλοκαιριού».Σ

Τρόμος στους πολίτες

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει: «Η επιπολαιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί από μόνη της κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια, ακόμη μεγαλύτερο από τους φανταστικούς κινδύνους που σκαρφίστηκε ανώτατη πηγή του Υπ. ‘Αμυνας, διαρρέοντας πληροφορίες για «πιθανές υβριδικές απειλές εντός του καλοκαιριού» και ύπαρξη σχεδίου εσωτερικής αποσταθεροποίησης σκορπώντας τον τρόμο στους πολίτες. Για να χρειαστεί τελικά όλα αυτά να τα διαψεύσει μισή ώρα αργότερα, μετά τον σάλο που προκάλεσε».

Διαβάστε επίσης:Από υβριδικές απειλές μέχρι … «θερμό» επεισόδιο: Όλα στο τραπέζι από την Τουρκία – Οι Πόντιοι Πιλάτοι και η απάντηση της Αθήνας

Ακολούθως επιρρίπτει την ευθύνη στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας: «Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το θέμα θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για μια ακόμη γελοιότητα των υπουργών του κ. Μητσοτάκη.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι δυστυχώς δομικό και ξεκινά από το Μέγαρο Μαξίμου που επιλέγει ακόμη και τα θέματα εθνικής ασφάλειας να τα διαχειρίζεται επικοινωνιακά, προκειμένου να εξυπηρετήσει το σχέδιο αλλαγής της ατζέντας από τα μείζονα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας».

Πανικός Μητσοτάκη

Κλείνοντας αναφέρει ότι «ο πανικός του κ. Μητσοτάκη είναι προφανής» και προσθέτει: « Το τελευταίο όμως που χρειάζεται ο τόπος είναι μέσα στο πανικό του να εφευρίσκει κινδύνους και να δημιουργεί από μόνος του εντάσεις, που υπονομεύουν την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024