Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας - Η χώρα χρειάζεται ήρεμο κλίμα και λιγότερη πόλωση

Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Η χώρα χρειάζεται ήρεμο κλίμα και λιγότερη πόλωση

«Διέψευσε» την εκτίμηση Τσίπρα ότι η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές το Σεπτέμβρη του 2022

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται για εκλογές το Σεπτέμβρη του 2022, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023.

«Πόσες από τις προβλέψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν επιβεβαιωθεί; Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «η χώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ήρεμο πολιτικό κλίμα, λιγότερη πόλωση και παραπέμπουν σε εποχές που έχουμε αφήσει πίσω μας» ενώ συμπλήρωσε πως «η τακτική του κ. Τσίπρα θα κριθεί στις επόμενες εκλογές».

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσα στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις. Χωρίς αυτό το πρόγραμμα και τις διεθνείς πρωτοβουλίες μας, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη. Ο κ. Τσίπρας, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια το 2015, βύθισε τη χώρα σε ένα αχρείαστο μνημόνιο 100 δις και εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση. Σήμερα, κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές. Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η Κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον» σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024