Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Αριστοτέλη: Κατασκευάζεται νέος επιβατικός λιμένας στην Αμμουλιανή

Δήμος Αριστοτέλη: Κατασκευάζεται νέος επιβατικός λιμένας στην Αμμουλιανή

2.000.000 ευρώ βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Αριστοτέλη για την κατασκευή του νέου επιβατικού λιμένα και καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση του σημερινού λιμανιού της Αμμουλιανής.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Δήμαρχος Αριστοτέλη ανακοίνωσαν την ένταξη του νέου λιμένα του νησιού στο Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, οι κάτοικοι της Αμμουλιανής πληροφορήθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί, που αλλάζει την προοπτική και την αναπτυξιακή τροχιά για το μοναδικό κατοικημένο νησί της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

2.000.000 ευρώ βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Αριστοτέλη για την κατασκευή νέου επιβατικού λιμένα και καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση του σημερινού λιμανιού της Αμμουλιανής.

Οι μελέτες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη  εγκρίθηκαν και το Υπουργείο Ναυτιλίας αποφάσισε να εντάξει στο χρηματοδοτικό του πρόγραμμα το σπουδαίο αναπτυξιακά έργο του νέου λιμένα.

Οι αδειοδοτικές διαδικασίες που εκκρεμούν οριοθετούν τη δημοπράτηση του έργου εντός του επόμενου έτους και την ολοκλήρωση του μέχρι το 2025 σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024