2.000.000 ευρώ βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Αριστοτέλη για την κατασκευή του νέου επιβατικού λιμένα και καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση του σημερινού λιμανιού της Αμμουλιανής.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Δήμαρχος Αριστοτέλη ανακοίνωσαν την ένταξη του νέου λιμένα του νησιού στο Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, οι κάτοικοι της Αμμουλιανής πληροφορήθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί, που αλλάζει την προοπτική και την αναπτυξιακή τροχιά για το μοναδικό κατοικημένο νησί της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

2.000.000 ευρώ βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Αριστοτέλη για την κατασκευή νέου επιβατικού λιμένα και καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση του σημερινού λιμανιού της Αμμουλιανής.

Οι μελέτες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη  εγκρίθηκαν και το Υπουργείο Ναυτιλίας αποφάσισε να εντάξει στο χρηματοδοτικό του πρόγραμμα το σπουδαίο αναπτυξιακά έργο του νέου λιμένα.

Οι αδειοδοτικές διαδικασίες που εκκρεμούν οριοθετούν τη δημοπράτηση του έργου εντός του επόμενου έτους και την ολοκλήρωση του μέχρι το 2025 σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr