Την ώρα που η επιστροφή στην κανονικότητα είναι προ των θυρών, η σκέψη των καλοκαιρινών διακοπών στριφογυρίζει στο μυαλό των περισσοτέρων ανθρώπων. Η χαλάρωση των μέτρων είναι δεδομένο πως θα επαναφέρει την αίσθηση της ελευθερίας που τόσο μας έχει λείψει. Η ανάγκη για απόδραση από την καθημερινότητα σε συνδυασμό με την ξεκούραση που προσφέρουν οι καλοκαιρινές διακοπές αναμένεται να φέρουν στα ελληνικά νησιά εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες αυτό το καλοκαίρι. Μετά από αρκετό καιρό οι προσδοκίες για τον ελληνικό τουρισμό είναι αυξημένες και αναμένεται να πιάσει νούμερα που παραπέμπουν σε εποχές προ Πανδημίας Κορονοϊού. Όλα είναι έτοιμα πλέον για να προσφέρουν στους τουρίστες μία καλύτερη διαμονή στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Μύκονος

Το νησί των Ανέμων ετοιμάζεται πυρετωδώς να φιλοξενήσει για ένα ακόμα καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες από κάθε μεριά του πλανήτη. Με τα περιοριστικά μέτρα να εξαλείφονται σταδιακά οι παραλίες και τα beach bars του νησιού αναμένεται γεμίσουν με Vip προσωπικότητες από τον χώρο της showbiz. Τα πάρτι και η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ στη Μύκονο. Ο κόσμος απολαμβάνει τις διακοπές του στα Ματογιάννια, το Super Paradise, τον Ορνό, την Ψαρού και όλες τις υπόλοιπες παραλίες με τη χρυσαφένια άμμο και τα καταγάλανα νερά.

Ακόμα και όταν ο ήλιος δύσει, η διασκέδαση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στη Μύκονο. Τα στενά στη χώρα του νησιού είναι γεμάτα από εστιατόρια και night clubs. Περπατήστε στα σοκάκια και νιώστε την αύρα του κυκλαδίτικου νησιού. Απολαύστε τον καφέ η το γεύμα σας στη Μικρή Βενετία με το κύμα να σκάει μπροστά στα πόδια σας. Οι Μύλοι της Μυκόνου είναι το σήμα κατατεθέν και δεν πρέπει να παραλείψετε να τους επισκεφτείτε για τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες. Υπάρχουν πολλά καταλύματα για να επιλέξετε στο συγκεκριμένο νησί ωστόσο μην αφήσετε τις κρατήσεις σας για την τελευταία στιγμή.

Σαντορίνη

Πρόκειται για ένα από τα πλέον δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων. Η άγρια ομορφιά της αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες  τουρίστες κάθε χρόνο που σπεύδουν να απολαύσουν τα αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού. Η θέα από την Καλντέρα είναι μαγευτική. Το ηφαίστειο στη Νέα Καμμένη είναι ένας από τους προορισμούς που δεν πρέπει να παραλείψετε στο ταξίδι σας. Το πολυδιαφημισμένο ηλιοβασίλεμα στην Οία θα αφήσει σίγουρα όμορφες αναμνήσεις σε όσους σταθούν στην άκρη των βράχων για να το απολαύσουν. Η διασκέδαση μεταφέρεται σε κάθε σημείο του νησιού με το Φηροστεφάνι, τα Φηρά, το Ημεροβίγλι και την Οία να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών. Οι παραλίες στη Σαντορίνη έχουν μία διαφορετικότητα που οφείλεται κυρίως στα πετρώματα που επικρατούν λόγω του ηφαιστειογενούς εδάφους. Οι παραλίες στην Περίσσα, το Καμάρι, την Περίβολο, την Κόκκινη Παραλία και την Βλυχάδα θα σας προσφέρουν όλα όσα μπορεί να αναζητείτε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Οι αποστάσεις στο νησί είναι αρκετά μεγάλες και θα πρέπει να έχετε το δικό σας μεταφορικό μέσο για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις. Δοκιμάστε τα τοπικά εδέσματα αλλά και τα πιάτα που προσφέρουν στους πελάτες τους τα πολλά και με καλές κριτικές εστιατόρια του νησιού.

Πάρος

Η Πάρος δεν μπορεί να λείπει από τους κορυφαίους προορισμούς όχι μόνο στις Κυκλάδες αλλά γενικότερα στα ελληνικά νησιά. Προσφέρει στους επισκέπτες της υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ενώ η φυσική ομορφιά του νησιού θα σας αποζημιώσει απόλυτα για την επιλογή σας. Απολαύστε το μπάνιο σας στην Χρυσή Ακτή, τις Κολυμπήθρες, τη Σάντα Μαρία, την Πίσω Αλυκή, τον Αμπελά και πολλές ακόμα παραλίες με την χαρακτηριστική χρυσαφένια άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά. Αν είστε από αυτούς που αναζητούν απόλυτη ησυχία στο μπάνιο τους υπάρχουν μη οργανωμένες παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής που θα σας προσφέρουν όλα όσα ψάχνετε για τη χαλάρωσή σας. Στην χώρα θα βρείτε μπαράκια και εστιατόρια για κάθε γούστο. Η Παροικιά είναι γραφική και αξίζει να περπατήσετε τα σοκάκια της. Η εκκλησία της Εκατονταπυλιανής είναι σήμα κατατεθέν του νησιού και θα πρέπει να την επισκεφθείτε οπωσδήποτε. Η κοσμοπολίτικη Νάουσα υποδέχεται κάθε καλοκαίρι πλήθος επώνυμων επισκεπτών. Ένα φημισμένο ψαροχώρι που είναι σε θέση να συνδυάσει διασκέδαση και ξεκούραση. Αν είστε φανατικός φίλος των θαλασσίων σπορ η Πάρος θα αποτελεί must προορισμό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.