Θεσσαλονίκη: Αυτοκτονία άνδρα σε γυμναστήριο – Τι τον οδήγησε στον απαγχονισμό
Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έδωσε τέλος στη ζωή του, «καταγγέλλοντας» ότι έπεσε θύμα υπεξαίρεσης χρημάτων από γυναίκα με την οποία είχε σχέση.
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του απαγχονισμού ενός 50χρονου άνδρα σε γυμναστήριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας είναι και ο ιδιοκτήτης του χώρου και βρέθηκε απαγχονισμένος από φιλικό του πρόσωπο στο γυμναστήριο της οδού Γαμβέτα στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.
Τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν το μοιραίο, εστάλη σε ορισμένους ανθρώπους ένα email από το λογαριασμό του γυμναστηρίου, στο οποίο ο αυτόχειρας έγραφε ότι εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις.
Ο άνδρας υποστήριξε στο email ότι έχασε όλη την περιουσία του, με το ποσό να αγγίζει τις 500.000 ευρώ.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κείμενο ήταν γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο, γεγονός που μαρτυρά έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε σύγχυση και απόγνωση.
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
- Ισαίος: Η γέφυρα μεταξύ Λυσία και Δημοσθένη
- Κάτω Αχαΐα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι νεαρό με αεροβόλο όπλο
- Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Jurassic Park»
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Προβλήματα και στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442