Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας: Διαψεύδει τις φήμες ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Λαγού

Κούγιας: Διαψεύδει τις φήμες ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Λαγού

Με επίσημη δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση του Γιάννη Λαγού στη δίκη σε δεύτερο βαθμό της Χρυσής Αυγής

«Το δικηγορικό μας γραφείο, ανακοινώνει ότι ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας, δεν θα είναι δικηγόρος του κυρίου Γιάννη Λαγού». Με αυτήν την ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας βάζει τέλος στη φημολογία ότι θα αναλάβει την υπεράσπιση του Λαγού στη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό που θα ξεκινήσει στις 15 Ιούνη.

Οι φήμες

Η φημολογία ξεκίνησε τον Απρίλιο, όταν στη δίκη Λιγνάδη η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι επόμενες δικάσιμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τότε, ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να αντέδρασε για την 15η Ιουνίου, μία από τις προτεινόμενες ημερομηνίες. Αυτός ήταν και ο λόγος που φούντωσε η φημολογία ότι ο ποινικολόγος θα ενταχθεί στην ομάδα των συνηγόρων υπεράσπισης, εκπροσωπώντας τον Γιάννη Λαγό.

Οι συνήγοροι του Λαγού

Ωστόσο οι φήμες αυτές δεν επιβεβαιώνονται καθώς υπάρχει επίσημη διάψευση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια. Υπενθυμίζεται ότι ο Λαγός εκπροσωπούνταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της 5ετούς διάρκειας της δίκης της Χρυσής Αυγής από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Αλεξιάδη, ωστόσο στην τελευταία φάση της διαδικασίας τον είχε αντικαταστήσει με τον Κωνσταντίνο Πλέυρη.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024