
Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη 28χρονη Βραζιλιάνα -Εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών
Εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).
Μία 28χρονη Βραζιλιάνα, που είναι μοντέλο-χορεύτρια, συνελήφθη με ένταλμα, χθες, Δευτέρα 30 Μαϊου, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η αλλοδαπή, η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων, εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).
Το χρονικό
Στις 7 Φεβρουαρίου 2022 συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία Ελληνίδα 31 ετών, συνεργάτης της Βραζιλιάνας, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και αποστολή της συγκεκριμένης ουσίας, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Συγκατηγορούμενοι της 31χρονης ήταν η 28χρονη αλλοδαπή, καθώς και ένας 48χρονος Ελληνας. Η 28χρονη οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Η έκπληξη του Μπαρτζώκα στην εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού
- Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα μετά από βλάβη στο φορτηγό τους [σκληρές εικόνες]
- Σώοι οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού – Λήξη συναγερμού για τη διαρροή αέρα
- Γαλλία και Γερμανία προτείνουν σταδιακή ενσωμάτωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Ήταν αθώα» λέει ο δικηγόρος της 44χρονης που αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού
- 16ο Annual Capital Link Sustainability Forum «Δημόσιος & Ιδιωτικός Τομέας με Όραμα τη Βιωσιμότητα»


