Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρεβενά και Ηράκλειο στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στους ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Γρεβενά και Ηράκλειο στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στους ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Δήμοι από όλοι την χώρα στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς τους ανθρώπους που πάσχουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Στα Γρεβενά και το Ηράκλειο σε χρώμα πορτοκαλί θα φωταγωγηθούν εμβληματικά κτίρια των πόλεων.

Πολλοί Δήμοι της χώρας θέλοντας να τιμήσουν την σημερινή παγκόσμια ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, θα φωταγωγήσουν εμβληματικά σημεία των Δήμων τους με πορτοκαλί χρώμα.

Ο Δήμος Γρεβενών φωταγωγεί συμβολικά, σήμερα και αύριο, το ιστορικό Ρολόι της πόλης με το πορτοκαλί χρώμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας, στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης ότι οι συνάνθρωποί μας  δεν είναι μόνοι τους στον καθημερινό τους αγώνα ενάντια στη χρόνια αυτή νόσο.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή στέκεται δίπλα στην Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η οποία μάλιστα φέτος, συμπληρώνει αισίως 30 χρόνια αδιάλειπτης και ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς στην ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη των πασχόντων.

Πορτοκαλί επίσης θα φωτιστεί το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαΐου και η Λότζια στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας.

Πρόκειται  για μια συμβολική κίνηση που εντάσσεται στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με αυτήν την ανίατη ασθένεια και να υπενθυμίζει τις ανάγκες των πασχόντων και των φροντιστών  τους.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024