Έλενα Παπαρίζου: Αποστομώνει για μια ακόμα φορά όσους μιλούν για τα κιλά της – «Τι να κάνουμε, δεν είμαι…»
«Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα κιλά της.
«Φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώ. Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο. Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω ‘παν μέτρον άριστον’» είπε αρχικά.
«Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί» συμπλήρωσε.
Έχεις μιλήσει και για το body shaming…
«Δεν πρόλαβα, κάποιος εκφράστηκε πολύ άσχημα και με υπερασπίστηκε αρκετός κόσμος – επιτέλους! Ευχαριστώ, γιατί δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που είμαι έτσι. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου» συμπλήρωσε.
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Μύκονος: Γιωτ των 220 εκατομμυρίων ευρώ αγκυροβόλησε στην Ψαρρού – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- Λίβανος: Στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος Αούν – Θα συναντηθεί με τον Τραμπ
- Σε εξέλιξη η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή της Ρένας Δούρου ως προέδρου της ΚΟ του κόμματος
- Τροχαίο στο Ίλιον: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα – Διακοπή κυκλοφορίας
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442