Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Τι αποκαλύπτει στέλεχος της FSB για την υγεία του Πούτιν

Ρωσία: Τι αποκαλύπτει στέλεχος της FSB για την υγεία του Πούτιν

Το στέλεχος της FSB αποκάλυψε την ιδιαίτερα κακή πρόγνωση των γιατρών για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω μυστικού μηνύματος που απέστειλε στο πρώην στέλεχος της FSB Boris Karpichkov.

Πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι γιατροί του δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror, επικαλούμενη ανώτερο στέλεχος της FSB, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος πάσχει «από μια σοβαρή και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου», σημειώνοντας ότι «δεν του μένουν περισσότερα από 2-3 χρόνια ζωής».

Το στέλεχος της FSB σημειώνει ότι τα προβλήματα υγείας του Ρώσου προέδρου έχουν ως αποτέλεσμα να χάνει σταδιακά την όρασή του. «Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως, όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση, χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να πει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία-δυο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα», προσθέτει το στέλεχος της FSB.

Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι, και η κάμερα κατέγραψε να στρίβει περίεργα τα πόδια του κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν οι δύο άντρες. Επικριτές τονίζουν ότι η κίνηση του ποδιού του θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια κάλυψης των ακούσιων συσπάσεων που προκαλούνται από τη νόσο του Πάρκινσον.

Περίεργες κινήσεις του Πούτιν είχαν παρατηρηθεί και σε τηλεοπτική του εμφάνιση νωρίτερα τον Μάιο, εν μέσω φημών ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, εκτός απο καρκίνο.

Το στέλεχος της FSB αποκάλυψε την ιδιαίτερα κακή πρόγνωση των γιατρών για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω μυστικού μηνύματος που απέστειλε στο πρώην στέλεχος της FSB Boris Karpichkov.

Το μήνυμα ανέφερε ότι ο Πούτιν δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και τα τεράστια γράμματα στα χαρτιά που έχει μπροστά του στις εμφανίσεις του και «τρομοκρατεί» τους αξιωματούχους με τις απότομες αλλαγές της διάθεσής του.

«Αρνείται να φορέσει γυαλιά επειδή αυτό θα ήταν σημάδι αδυναμίας. Στο παρελθόν ήταν συγκρατημένος με τους υφιστάμενούς του αλλά πλέον έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί τελείως και δεν εμπιστεύεται πια σχεδόν κανένα», σημειώνει.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024