Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Λαμπίρη: «H οικογένειά μου καταστράφηκε - Μέσα σε μία στιγμή χάθηκαν όλα»

Χριστίνα Λαμπίρη: «H οικογένειά μου καταστράφηκε – Μέσα σε μία στιγμή χάθηκαν όλα»

Η δημοσιογράφος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν

Την καρδιά της «άνοιξε» η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την παρουσίαση της εκπομπής «Super Star», από το 2002 μέχρι το 2011, παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και συγκίνησε.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την οικονομική καταστροφή της οικογένειάς της και αποκάλυψε πώς ασχολήθηκε τελικά με τη δημοσιογραφία.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα είπε

Κλήθηκες στα 23 σου χρόνια να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, ύστερα από μια σειρά ανατροπών.

«Έγινα μητέρα και το ίδιο διάστημα η οικογένειά μου καταστράφηκε οικονομικά εξαιτίας μιας πυρκαγιάς. Μέσα σε μία στιγμή χάθηκαν όλα, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας. Αυτή η δίνη μεγαλώνει διαρκώς σαν τους κύκλους μέσα σε μια λίμνη, βλέπεις την εξέλιξή της, ό,τι ακολουθεί σε βάθος χρόνου, που είναι το χειρότερο. Είναι αυτό που λέμε «ενός κακού μύρια έπονται». Υπήρξε μια ακολουθία γεγονότων που μας έφερε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτή η ιστορία άλλαξε εντελώς τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης μας.

Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει ότι τα κορίτσια ή δουλεύουν στην οικογενειακή επιχείρηση ή παντρεύονται. Όταν επέμενα ότι εγώ ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, μου απαντούσε ότι αυτό δεν είναι επάγγελμα και ή θα εργαζόμουν μαζί του ή θα έβρισκα μια σοβαρή δουλειά να κάνω. Τελικά, λόγω των καταστάσεων -κι εκείνος δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση-, υποχρεώθηκα να βγω στην αγορά εργασίας, αρχικά για τις ανάγκες του παιδιού και στη συνέχεια για να στηρίξω το οικογενειακό εισόδημα».

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός όμως έμελλε να ανοίξει μπροστά σου μια μεγάλη καριέρα.

«Όταν προκύπτουν τραγικά πράγματα στη ζωή μας, πρέπει να υιοθετούμε τη φιλοσοφία «όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο». Μια τόσο σκληρή ιστορία με άλλαξε πολύ και με έφερε σε ένα διαφορετικό μονοπάτι ζωής, σε αυτό που ήθελα να κάνω πάντα, αλλά σε τεράστια ένταση. Θα μπορούσα να ήμουν απλώς μια δημοσιογράφος ενός περιοδικού, όπως ξεκίνησα. Ο Θεός όμως τα έφερε έτσι, με ευλόγησε με τέτοιον τρόπο, ώστε να το νιώσω όλο μέχρι 100%».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024