Άλλη μία σπουδαία διεθνή διάκριση χάρισε στην ελληνική γυμναστική και στο ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα του παρκούρ ο Μίμης Θεοδωρίδης, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα freestyle, στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ του Μονπελιέ.
Ο 21χρονος πρωταθλητής συγκέντρωσε 22,0 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος, επίδοση που του έδωσε τη 2η θέση πίσω από τον Σουηδό Έλις Τόρχαλ (23,5 β.), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Ιταλός Φάουστο Βικάρι (22,0 β.), τον οποίο ο Έλληνας εκπρόσωπος υποσκέλισε στην ισοβαθμία.
Για τον Θεοδωρίδη η διοργάνωση της γαλλικής πόλης αποτέλεσε την επίσημη πρεμιέρα του για το 2022, αλλά και την πρώτη εμφάνιση έπειτα από το επιτυχημένο ντεμπούτο του στον θεσμό, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας, όπου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο freestyle.
Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Μίμη Θεοδωρίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο του Μονπελιέ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.