Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οπαδοί της Λίβερπουλ ναύλωσαν ταχύπλοο για να φτάσουν έγκαιρα στο Παρίσι

Οπαδοί της Λίβερπουλ ναύλωσαν ταχύπλοο για να φτάσουν έγκαιρα στο Παρίσι

Oι οπαδοί της Λίβερπουλ έχει επιστρατεύσει κάθε μέσο για να φτάσουν στο Παρίσι με σκοπό να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League, ενώ μάλιστα κάποιοι φίλοι των Reds ναύλωσαν μέχρι και ταχύπλοο.

Ο μεγάλος τελικός του Champions League στο «Σταντ Ντε Φρανς» (28/5, 22:00) έφτασε και χιλιάδες οπαδοί και των δύο ομάδων έχουν κάνει απόφαση στην πόλη του φωτός με σκοπό να παρακολουθήσουν το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ.

Το εντυπωσιακό είναι πως κάποιοι φίλοι της Λίβερπουλ δεν πτοήθηκαν από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, με την πτήση τους να ακυρώνεται και να καταστρώνουν εναλλακτικό σχέδιο για να ταξιδέψουν στην Γαλλία.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, ένα γκρουπ με 13 συνολικά οπαδούς των ρεντς είδαν την πτήση τους να ακυρώνεται την τελευταία στιγμή αλλά να μην πετούν λευκή πετσέτα και να βρίσκουν τρόπο να φτάσουν στην Γαλλία, μέσω ταχύπλοου και πούλμαν.

Βλέποντας ότι δεν μπορούσαν να φτάσουν αεροπορικώς, ούτε μέσω του αεροδρομίου «Τζον Λένον» ούτε μέσω «Χίθροου» αποφάσισαν να ναυλώσουν ένα ταχύπλοο που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία στην Γαλλία μέσω θαλάσσης, και συγκεκριμένα μέσα από το κανάλι της Μάγχης, για να πάρουν στη συνέχεια πούλμαν από την Ρεν στο Παρίσι και να προλάβουν τον τελικό.

Ο μεγάλος τελικός του Champions League ζωντανά στο Mega στις 22:00

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024