Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ

Ρασβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο έχουν αποφασίσει ποιοί είναι απαραίτητοι από το υπάρχον ρόστερ για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν, έχοντας πάρει την απόφαση να κρατήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ, που κρίθηκαν απαραίτητοι από τον Ρασβάν Λουτσέσκου και τον Ζοζέ Μπότο.

Ο λόγος για τους τρεις παλιούς, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Άνχελ Κρέσπο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά και τον Σβαμπ. Πρόκειται για παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στον Δικέφαλο του βορρά τα τελευταία χρόνια, με τους «ασπρόμαυρους» να ποντάρουν σε εκείνους και για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, σε κάποιους από αυτούς έχουν ήδη κατατεθεί προτάσεις παραμονής και σε κάποιους άλλους θα κατατεθούν άμεσα, με την ελπίδα να υπάρξει «happy end» σε όλες τις υποθέσεις, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν αυτοί τέσσερις ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν τη… γέφυρα για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Λουτσέσκου έχει δώσει το «πράσινο φως», ο Μπότο είχε θετική εισήγηση και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα «τρέξει» τις υποθέσεις, με τις εξελίξεις να ανανμένονται σύντομα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024