Αποκλεισμένο από περιπολικά της αστυνομίας για λόγους ασφαλείας παραμένει το κέντρο του Συνοικισμού Κορίνθου όπου το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε μια νάρκη του δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου μέσα σε αυλή σπιτιού στο Συνοικισμό Κορίνθου.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ενημερώθηκε και έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας όπου και απέκλεισαν την περιοχή. Αναμένεται κλιμάκιο του στρατού για να μεταφερθεί και να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη σε περιοχή μακριά από το κέντρο της Κορίνθου
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.