
Στο πανέμορφο Μιλάνο ταξίδεψε η Χριστίνα Μπόμπα
Το αγαπημένο μοντέλο, που λατρεύει να απαθανατίζει την καθημερινότητας της, ταξίδψε στην Ιταλική πόλη.
Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Η γνωστή influencer λατρεύει τα ταξίδια και αυτή τη φορά συνδύασε δουλειά και αναψυχή μαζί, αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα αλλά και τις δίδυμες κορούλες της μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.
Η Χριστίνα Μπόμπα, ως λάτρις του Instagram δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα στα Instagram Stories της από τις αμέτρητες βόλτες της, ενώ μας ενημέρωσε και για το ποια αξιοθέατα που επισκέφθηκε.
Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Χριστίνα Μπόμπα πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, ενώ έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ.
- Κούβα: «Κανείς δεν θα απαγάγει τον Ραούλ Κάστρο», λέει η κόρη του
- Καλιφόρνια: 40.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολές εκκένωσης μετά από διαρροή σε δεξαμενή χημικών
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
- Τραγωδία στην Kίνα: Τέσσερις νεκροί και 90 εγκλωβισμένοι σε ανθρακωρυχείο
- Η δυτική Ευρώπη μπροστά σε ένα –ακόμα- πολύ ζεστό καλοκαίρι – Υψηλές θερμοκρασίες για Μάιο
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 τραυματίες από πυρκαγιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στο Στάτεν Άιλαντ


