
Στο Ρότερνταμ η προετοιμασία της ΑΕΚ – Το πρόγραμμα των φιλικών και οι οδηγίες του Μπονίνι
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ θα λάβει χώρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Στην Ολλανδία θα… χτίσει την ΑΕΚ της «Αγιά Σοφιάς» ο Ματίας Αλμέιδα.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων» θα λάβει χώρα στο Schiedam, το οποίο αποτελεί προάστιο του Ρότερνταμ στην Ολλανδία.
Το μέχρι σήμερα πρόγραμμα της Ένωσης περιλαμβάνει τρεις ημερομηνίες φιλικών επί ολλανδικού εδάφους (19, 25 και 29 Ιουλίου) και δύο ημερομηνίες φιλικών στην Αθήνα στις 5 και στις 13 Αυγούστου.
Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το τιμ του, προκειμένου να είναι τα πάντα έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας.
Για αυτόν τον λόγο, έχει ήδη αρχίσει η αποστολή ειδικών προγραμμάτων εκγύμνασης για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το διάστημα προ της έναρξης της προετοιμασίας από τον γυμναστή, Γκίντο Μπονίνι.
Ο γυμναστής τους ζητάει την τήρηση του προγράμματος για την καλύτερη δυνατή παρουσία τους με την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς θα ακολουθήσει ένα… σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων. Επίσης, τους ενημερώνει ότι μαζί τους θα επικοινωνήσει και ο Αργεντινός κόουτς του δικεφάλου.
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος για την εμπρηστική επίθεση στην οικία Νέστορα
- Κρυφές στιγμές στα παρασκήνια της μόδας των 90s – Τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά (κι απίθανα)
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση Επί Χάρτου «Αράχωβα – Δευκαλίων 2026»
- Ο Γιάννης τα… είπε στα ελληνικά με Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο και έκανε πλάκα στους υπόλοιπους (vid)
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια


