Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέο Αστυνομικό Τμήμα ιδρύεται στο Καματερό

Νέο Αστυνομικό Τμήμα ιδρύεται στο Καματερό

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 μπήκαν οι τελικές υπογραφές για την επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Καματερού, που θα στεγαστεί στο παλαιό Δημαρχείο.

Επανιδρύεται Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας στο Καματερό μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των υπογραφών μεταξύ των αρμοδίων φορέων, που ολοκληρώθηκαν σήμερα 27 Μαΐου 2022.

Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί το Αστυνομικό Τμήμα Καματερού είναι το παλαιό Δημαρχείο Καματερού (Κάδμου και Κιλελέρ) και οι απαραίτητες εργασίες προσαρμογής στις απαιτήσεις των νέων υπηρεσιών που θα στεγάσει, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα ώστε το συντομότερο δυνατόν να μπορέσει να στελεχωθεί.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε κατά την υπογραφή, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Αττικής Μπιτσακάκη Λυκούργου και του Αντιδημάρχου Ασφάλειας, Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας Δημητρίου Βαβλαδέλη:

«Το καθοριστικό βήμα για την παραχώρηση του χώρου προς την Αστυνομική Διεύθυνση πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μπιτσακάκη Λυκούργου όπου υπογράψαμε το συμφωνητικό με το οποίο ο Δήμος παραδίδει το χώρο προς χρήση.  Απομένουν οι κτιριακές παρεμβάσεις που θα γίνουν ώστε να μπορεί να είναι λειτουργικό για να φιλοξενήσει όλες τις υπηρεσίες, καθώς και τη στελέχωσή του με προσωπικό.

Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ για την εξαιρετική συνεργασία μας η οποία με έναυσμα την επανίδρυση του τμήματος, θα γίνει ακόμα πιο στενή και ωφέλιμη. Είμαι αισιόδοξος ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το Αστυνομικό Τμήμα θα ξεκινήσει η λειτουργία του, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας για τους κατοίκους, δημιουργώντας ένα πλέγμα υπηρεσιών που θα εξασφαλίσει στους πολίτες ένα καλύτερο και ασφαλέστερο επίπεδο διαβίωσης».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024