Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Καστάνη: Η αυτοκτονία είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία

Ελένη Καστάνη: Η αυτοκτονία είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία

«Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε» λέει η Ελένη Καστάνη μιλώντας για την αυτοκτονία του πατέρα της, που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της.

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία» αποκάλυψε η Ελένη Καστάνη μιλώντας στην Αννίτα Πάνια για το γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της.

Η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία ταυτόχρονα

«Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Ελένη Καστάνη, που εντυπωσιάζει με την άνεση με την οποία κινείται μεταξύ της κωμωδίας και του δράματος, έχοντας χαρίσει συγκλονιστικές ερμηνείες σε δραματικούς ρόλους.

«Άμα έχεις βιώσει τον πόνο σε μικρή ηλικία, μπορείς και τον αναπαράγεις ανά πάσα στιγμή» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Από την ταινία Δεκαπενταύγουστος που συγκλόνισε με την ερμηνεία της

 Είναι κάτι που σε ακολουθεί

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα το οποίο απευθυνόταν στη μητέρα μου».

«Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο. Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια», είπε συγκινημένη η Ελένη Καστάνη.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024