Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Λιάγκας με δημοσιογράφο του Πρωινού: «Mας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;»

Έξαλλος ο Λιάγκας με δημοσιογράφο του Πρωινού: «Mας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;»

Χαμός έγινε στον αέρα του πρωινού

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με δηλώσεις συνεργάτιδος του και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του στον αέρα της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να μεταφέρει το ρεπορτάζ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον συνήγορο υπεράσπισης των θυμάτων, Ιωάννη Βλάχο στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δημιουργούνται εντυπώσεις μέσα στο δικαστήριο, αλλά όχι έξω από αυτό όταν θέλουμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας, λες και έχει καμία σημασία. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις, και στου Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δηλαδή δεν μαθαίνουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αφού τη διέκοψε, της απάντησε σε έντονο τόνο: «Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, αλλά κάνεις τηλεόραση. Άρα αυτή τη στιγμή εσύ κριτικάρεις την τηλεόραση. Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή; Που εδώ λες την άποψή σου και εδώ εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις; Καθημερινά ενημερώνουμε τον κόσμο και για τις καταγγελίες και για το πώς οι κοπέλες και οι κύριοι λένε αυτά που βίωσαν, όταν επιτρέπεται αυτό. Από την άλλη δείχνουμε και τη μεριά των δικηγόρων, οπότε τι λες ότι γυρίζουμε γύρω γύρω και δεν λέμε την ουσία;».

Να ηρεμήσεις τα πνεύματα προσπάθησε η Φαίη Σκορδά χωρίς μεγάλη επιτυχία. «Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;».

«Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων» εξήγησε λίγο πιο ήρεμος ο Γιώργος Λιάγκας,

Τέλος η Φωτεινή Πετρογιάννη ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας: «Δεν θα έκρινα ποτέ τη δουλειά μας, γιατί εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε στο φως στοιχεία αυτής της υπόθεσης, παρά μέσα στο δικαστήριο. Συμφωνούμε Γιώργο, αλλά δεν κατάλαβες τι θέλω να πω».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024