Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του… Φώσκολου «Βρισηίδα - Μαρτίκας»

Survivor: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του… Φώσκολου «Βρισηίδα – Μαρτίκας»

Η Βρισηίδα πήρε μια μαργαρίτα και άρχισε να τη μαδάει για το αν την αγαπάει ο Σπύρος

Πρόωρο τέλος είχε το love story που εξελίχθηκε στο Survivor ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το ζευγάρι τσακώθηκε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και όπως υποστήριξε το μοντέλο, ο φαρμακοποιός την άρπαξε από το χέρι και την έσπρωξε, κάτι το οποίο ωστόσο αρνείται εκείνος.

Μία μέρα μετά το συμβούλιο αποχώρησης, εκεί όπου ο Εμμανουήλ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, οι δύο ομάδες έμειναν στα όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο βράδυ και όπως είδαμε, παίκτες που δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις, τελικά ήρθαν κοντά.

«Ήταν η μεγαλύτερη θεατρική παράσταση που έχουμε δει», είπε η Στέλλα στον Σπύρο, με τον ίδιο να προσθέτει: «Από χθες έχω εκπλαγεί τόσο, που δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτά που συνέβησαν ήταν αδιανόητα, είναι για γέλια ή για κλάματα, δεν ξέρω», είπε και αναφέρθηκε στον Άρη λέγοντας ότι «σκαρφίστηκε ένα ανήθικο ψέμα».

«Η στάση της Βρισηίδας είναι μια απογοητευτική προς εμένα στάση, μια πλήρη απογοήτευση νιώθω για την Βρισηίδα. Δεν θέλω να πω κάτι για την Βρισηίδα. Το μόνο που έχω να πω για την Βρισηίδα είναι πως πραγματικά είναι μια επαγγελματίας ριάλιτι παίκτρια, αυτή είναι η δουλειά της. Αυτό νομίζω ότι νομίζει πως πουλάει στον κόσμο. Αυτό όλο το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, αυτές οι τσιρίδες και οι φωνές. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω ότι την καθιστά την νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

«Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ότι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ότι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό. Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες» συμπλήρωσε ο Σπύρος.

Η Βρισηίδα πήρε μια μαργαρίτα και άρχισε να τη μαδάει για το αν την αγαπάει ο Σπύρος και στο τέλος, δήλωσε: «Δεν με αγαπάει και το απέδειξε με την κίνηση που έκανε. Δεν ξέρω αν ήταν στρατηγική. Εγώ ένιωσα πάρα πολλά και του τα έδειχνα σιγά σιγά, ο Σπύρος μου είπε κατευθείαν ότι με αγαπάει. Είμαι απογοητευμένη και από τον εαυτό μου, που επέλεξα σε αυτό το παιχνίδι να μοιραστώ συναισθήματα με αυτόν τον άνθρωπο».

Μετά το περιστατικό, ο Άρης Σοϊλέδης έπιασε τη Βρισηίδα και της μίλησε. «Μιλήσαμε έξω από την καρδιά μας. Μου είπε ευχαριστώ που με στήριξες και μπράβο μου που είχα το θάρρος να πω την αλήθεια γι αυτό που έχει συμβεί. Του είπα ότι έχει κάνει τόσες βλακείες στο παιχνίδι, που αυτή τη φορά έλεγες την αλήθεια. Έχει κάνει λάθη κι εκείνος αλλά αυτή τη φορά λέει την αλήθεια».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024