Τι είπε για τον πατέρα της, Μίκη Θεοδωράκη και τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είναι η καλεσμένη της εκπομπής «Τετ α τετ» που παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος στον Alpha Kύπρου. Η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της αλλά και τον Νίκο Κουρή που μετά τον θάνατό του υποστήριξε πώς είναι γιος του μουσικοσυνθέτη.

«Άλλαξε η ζωή μου πολύ μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Τους τελευταίους 2 μήνες παρακαλούσε να πεθάνει γιατί υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούνταν ποτέ. Ήθελε όλο και κάτι παραπάνω κι αυτό εμένα με δυνάμωσε», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη και συνέχισε: «Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του και σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να τον θάψω εγώ. Όχι τόσο τον Θεοδωράκη, αλλά τον πατέρα μου. Την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα, γιατί υπάρχει μία κόντρα με εμένα χρόνια… Δεν έχω δικαίωμα στο έργο του, είμαι τόσο χαζή κι εγώ και ο αδελφός μου που δεν έχουμε δικαίωμα».

«Το θέμα του Νίκου Κουρή δεν υπάρχει για μένα. Είναι μία αηδία και μία ντροπή», συνέχισε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ακούγεται να λέει: «Τα παιδιά κάποια στιγμή για να πάνε να δούμε τον μπαμπά έπρεπε να κλείσουν ραντεβού, δεν έμπαιναν αυθόρμητα και αυτό το πράγμα τους αποξένωνε»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr