Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιαπωνία: Ξόδεψε 15.000 δολάρια για να αγοράσει ρεαλιστική στολή σκύλου

Ιαπωνία: Ξόδεψε 15.000 δολάρια για να αγοράσει ρεαλιστική στολή σκύλου

Απίστευτο και όμως αληθινό

Να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα δηλώνει πώς κατάφερε ένας άνδρας στην Ιαπωνία αφού αγόρασε μια… άκρως ρεαλιστική στολή σκύλου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του κάνουν πλέον τον γύρο των social media, ενώ – όπως ο ίδιος είπε – για αυτή την υπόθεση ξόδεψε περίπου 14.000 ευρώ.

Το όνειρο του Tokο όπως ονομάζεται ο άντρας ήταν να μοιάζει με σκύλο. Γι’ αυτό και βρήκε την εταιρεία Zeppet – που φτιάχνει κουστούμια και ομοιώματα για τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές – και ζήτησε να του φτιάξουν μια άκρως ρεαλιστική στολή σκύλου.

Η εταιρεία Zeppet, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, δέχτηκε και παρέδωσε στον Toko μια εντυπωσιακή στολή ενός σκύλου Collie. Για την παράδοση της παραγγελίας, χρειάστηκαν 40 ημέρες.

Ο Toko δηλώνει ενθουσιασμένος και έχει ποστάρει πάρα πολλές φωτογραφίες του στα social media με τη στολή, εξηγώντας στη λεζάντα της ανάρτησης ότι επέλεξε το Collie επειδή το αποτέλεσμα είναι περισσότερο αληθοφανές με ένα μεγαλόσωμο ζώο. «Σκέφτηκα ότι ένα μεγάλο ζώο κοντά στο μέγεθός μου θα ήταν καλή ιδέα, αφού έτσι θα ήταν πιο ρεαλιστική η στολή. Έτσι διάλεξα τον σκύλο» αναφέρει.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024