
Formula 1: Συνελήφθη ο Έκλεστοουν για παράνομη οπλοφορία
Το πρώην αφεντικό της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν συνελήφθη στα Βραζιλία για οπλοκατοχή, την ώρα που ετοιμαζόταν να πετάξει με το ιδιωτικό του τζετ για την Ελβετία.
Ο 91χρονος Βρετανός επιχειρηματίας κρατήθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Viracopos International του Σάο Πάολο, καθώς τα συστήματα σκάνερ εντόπισαν ένα πιστόλι στη βαλίτσα του.
Η αστυνομία της Βραζιλίας εντόπισε ένα όπλο LW Seecamp .32 (φωτογραφία) χωρίς έγγραφα στις αποσκευές του κροίσου κατά τη διάρκεια εξέτασης με ακτίνες Χ, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Πρόσθεσαν ότι στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε σε εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Βιρακόπος.
Ο Έκλεστοουν αναγνώρισε ότι το όπλο είναι δικό του, αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν στις αποσκευές του, είπε η αστυνομία. Ο Βρετανός κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος να ταξιδέψει στην Ελβετία.
Ο κροίσος είναι παντρεμένος με τη βραζιλιανικής καταγωγής Φαμπιάνα Έκλεστοουν, αντιπρόεδρο της FIA και μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
BREAKING: Former F1 chief Bernie Ecclestone was arrested in Brazil on Wednesday evening for illegally carrying a gun at an airport. https://t.co/ur0VTqXplN
— Metro (@MetroUK) May 26, 2022
- Οι γαλάζιοι αντάρτες ξαναχτυπούν
- Άννα Νταγάκη: «Από την Κρήτη ως το Άπειρο»
- Στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις στα Πρότυπα σχολεία και την κλήρωση στα Πειραματικά
- Μεγάλα ντέρμπι στη Super League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο σπίτι – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)


