Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Εξελίξεις στον θάνατο της Τζωρτζίνας - Κατάθεση «κλειδί» στην ανακρίτρια

Πάτρα: Εξελίξεις στον θάνατο της Τζωρτζίνας – Κατάθεση «κλειδί» στην ανακρίτρια

Η δικαστική λειτουργός εξέτασε τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη

Mε γρήγορους ρυθμούς διενεργείται η έρευνα από την 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα για την υπόθεση της δολοφονίας της εννιάχρονης Τζωρτζίνας για την οποία, όπως είναι γνωστό, έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σήμερα, η δικαστική λειτουργός από το γραφείο της οποίας έχουν περάσει περισσότεροι από 40 μάρτυρες, γιατροί και νοσηλευτές, εξέτασε τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη.

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την υποβολή της ιατροδικαστικής έκθεσης στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο κ. Μπουζιάνης κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας προκειμένου να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις γύρω από το πόρισμά του. Η κατάθεσή του ήταν τυπική και μένει μόνο να φανεί αν η δικαστική λειτουργός θα υιοθετήσει την εισήγησή του για εκταφή της σορού του παιδιού.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια, η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή εξαιτίας «θανατηφόρου δηλητηρίασης από την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη», ενώ τονίζεται ότι «σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου».

Παράλληλα, με την ανακριτική διαδικασία που… τρέχει αναμένονται με ενδιαφέρον και τα πορίσματα των ειδικών για τους θανάτους των άλλων παιδιών της οικογένειας, της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται υπό την εποπτεία των εισαγγελέων Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024