Έλεν ντε Τζενέρις: Τέλος εποχής για την εκπομπή της – Ρίχνει αυλαία μετά από 19 χρόνια
Ποιοι θα είναι οι τρεις καλεσμένοι στο τελευταίο επεισόδιο;
Η μεγάλη ημέρα που η Έλεν ντε Τζενέρις θα πει «αντίο» στο κοινό της έφτασε.
Απόψε (26/5) θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής της, «The Ellen DeGeneres Show», μετά από 3.200 επεισόδια και 19 τηλεοπτικές σεζόν.
Η διάσημη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στην επαγγελματική της καριέρα, αφού δεν πρόκειται να ασχοληθεί άμεσα με κάποιο μεγάλο πρότζεκτ.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αποφασίζοντας να ακολουθήσει τη συμβουλή της φίλης της και παρουσιάστριας, Όπρα Γουίνφρεϊ, και να πάρει χρόνο «για να καθίσει και να σκεφτεί».
«Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τη συμβουλή της, η οποία είναι: “Μην κάνεις τίποτα για ένα χρόνο. Δεν έχει σημασία πόσο καλή είναι η προσφορά, απλά κάτσε για ένα χρόνο”», δήλωσε στο Hollywood Reporter.
Και πρόσθεσε: «Και θα σας πω ότι έχω μια απίστευτη προσφορά αυτή τη στιγμή, την οποία στην πραγματικότητα είχα αρκετούς μήνες πριν τελειώσω με την εκπομπή. Είναι πραγματικά, πραγματικά δύσκολο να πω όχι και ζητάω να την καθυστερήσω γιατί πραγματικά προσπαθώ να κάτσω ακίνητη. Αυτό είναι το πρώτο μου αυτοεπιβαλλόμενο διάλειμμα. Το προηγούμενο δεν ήταν».
Στη τελευταία της εκπομπή η παρουσιάστρια επέλεξε να περάσουν τρεις κυρίες: Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον και οι τραγουδίστριες Πινκ και Μπίλι Άιλις.
The final episode. Tomorrow. pic.twitter.com/E3yKaLzHTd
— Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) May 26, 2022
- Στη φυλακή οδηγείται η Ελένη Ζαρούλια
- Νεότερα στοιχεία για τον 20χρονο στη Θεσσαλονίκη – Τον μαχαίρωσαν στην πλάτη
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)




























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442