Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα παράτησε τη δουλειά της και βγάζει 1.500 δολάρια τη μέρα με σέξι φωτογραφίες στο Onlyfans

Μητέρα παράτησε τη δουλειά της και βγάζει 1.500 δολάρια τη μέρα με σέξι φωτογραφίες στο Onlyfans

Δεν μετανιώνει για τις επιλογές της και δηλώνει η πιο τυχερή μαμά του κόσμου

Η Lucy Banks είναι 31 ετών και μένει στο Περθ της Αυστραλίας. Έχει δύο παιδιά που μεγαλώνει μόνη της. Μέχρι πρότινος δούλευε ως τραπεζικός 60 ώρες την εβδομάδα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαιρνε δουλειά στο σπίτι και κοιμόταν μόλις 2 με 3 ώρες.

Και με τόσο φόρτο εργασίας και τόσες υποχρεώσεις δύσκολα τα έβγαζε πέρα οικονομικά. Μέχρι που μπήκε στη ζωή της η πλατφόρμα του OnlyFans και τώρα όλα είναι διαφορετικά.

Με 5-6 ώρες δουλειάς την εβδομάδα βγάζει κάθε μέρα 1.500 δολάρια. Αγόρασε δικό της σπίτι, στέλνει τα παιδιά της σε ιδιωτικά σχολεία, έχει διαθέσιμο χρόνο για να περνάνε όμορφα μαζί και δεν χρωστάει πουθενά.

Είναι περήφανη για όσα κάνει, αν και ακόμα τα παιδιά της δεν γνωρίζουν πώς βγάζει τα προς το ζην.

«Ξέρουν μόνο ότι η μαμά έχει δουλειά στον υπολογιστή και έχει μία επιχείρηση. Δεν είναι σε κατάλληλη ηλικία για να συζητήσουμε για το σεξ ή το πορνό. Όταν όμως έρθει αυτή η στιγμή, θα μάθουν τα πάντα» λέει στην Daily Mail.

Πώς έμαθε για το OnlyFans

H Lucy δεν γνώριζε καθόλου για την πλατφόρμα που φιλοξενεί πορνογραφικό περιεχόμενο. Της είπε για το OnlyFans μια φίλη της, κάνοντας λόγο για μια δουλειά που της έφερνε εισόδημα 5.000 δολάρια το μήνα.

«Ενώ ήμουν περίεργη περί τίνος πρόκειται δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Εντυπωσιάστηκα όμως με το πόσα πολλά λεφτά έβγαζε. To ίδιο βράδυ έκανα εγγραφή και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!» ανέφερε.

Η 31χρονη έχει περισσότερους από 3.600 συνδρομητές, που είναι στην πλειοψηφία τους άνδρες ηλικίας 19-35 ετών. Κερδίζει χιλιάδες δολάρια δουλεύοντας μέσα στην εβδομάδα μόλις 5-6 ώρες, φτιάχνοντας βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

«Βγάζω τα διπλάσια, σχεδόν τα τριπλάσια από όσα έβγαζα σαν τραπεζικός» επισήμανε. Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στα social media. «Περνάω 30 ώρες στα social για να προμοτάρω αυτό που κάνω. Πάντα έλεγα ότι το 90% του OnlyFans έχει να κάνει με το μάρκετινγκ και το 10% με το περιεχόμενο. Δεν έχει κανένα νόημα να φτιάχνεις βίντεο αν δεν έχεις κοινό να τα δει» τονίζει.

Έκανε περιουσία

Όπως είναι λογικό, από τα σχεδόν 42.000 χιλιάδες ευρώ που βγάζει το μήνα η νεαρή μητέρα, έκανε περιουσία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει άπλετο χρόνο για τα παιδιά της καθώς το ωράριό της είναι ευέλικτο.

Τα παιδιά της, όπως λέει, αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και εκείνη πια δεν σκέφτεται πώς θα πληρώσει τις επισκέψεις στο γιατρό. Αντίθετα ψάχνει να βρει τους καλύτερους και τους πιο ακριβούς. «Σταμάτησα να περιμένω στις λίστες αναμονής για τις δημόσιες δομές υγείας, τώρα πάω σε ιδιωτικούς γιατρούς, γιατί το εισόδημά μου το επιτρέπει» λέει.

Και φυσικά οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βρίσκεται μαζί με τα αγόρια της, είτε για να τα πάει στον γιατρό είτε απλά για να διασκεδάσουν. Πριν λίγο καιρό αγόρασε το δικό της σπίτι καθώς πριν ήταν αναγκασμένη να μετακομίζει διαρκώς (πέντε φορές μέσα σε τρία χρόνια, λέει χαρακτηριστικά).

«Περίμενα να αγοράσω το δικό μου σπίτι από όταν ήμουν 19. Δεν θα μπορούσα να καταφέρω να βάλω στην άκρη χρήματα με τα έξοδα που έχουν δύο παιδιά, αν κράταγα την προηγούμενη δουλειά μου. Με το εισόδημα που μου δίνει όμως το OnlyFans το έκανα. Δεν είναι οδηγός μου το χρήμα, αλλά η σταθερότητα» αναφέρει.

Η σκληρή κριτική από τον περίγυρο

Μια τέτοια όμως δουλειά δεν θα μπορούσε να περάσει στο απυρόβλητο. Το πορνό μπαίνει στο στόχαστρο γνωστών και φίλων και τα σχόλια για όσα κάνει, ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών, πολύ σκληρά. Κάποιοι μάλιστα γίνονται εμμονικοί όταν γνωρίζουν κάποιον στη βιομηχανία του πορνό.

«Μας καταδικάζουν και μας κομματιάζουν στο διαδίκτυο. Πολλές φορές ζήτησα προστασία και περιοριστικά μέτρα για γυναίκες που ζήλευαν και θύμωναν. Είναι δύσκολο για εμάς να προχωρήσουμε λόγω του στίγματος. Στη δική μου θέση είναι πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να είναι στο OnlyFans. Το στίγμα όμως τις κρατάει» ανέφερε.

Τα αδέρφια της στήριξαν τις επιλογές της, οι γονείς της όμως ζορίστηκαν. «Συμβιβάστηκαν με την ιδέα γιατί είδαν ότι είμαι χαρούμενη, όπως και τα παιδιά μου. Έχω πολλούς φίλους που με ρωτάνε για το OnlyFans. Γιατροί, νοσοκόμες, δάσκαλοι, πωλητές» λέει.

Παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Lucy δεν μετανιώνει για την επιλογή της και δηλώνει η πιο τυχερή μαμά του κόσμου. «Αξίζει να είμαι παρούσα στη ζωή των αγοριών μου, να αγοράσω ένα σπίτι, να τους υποσχεθώ ότι δεν θα μείνουν ξανά χωρίς ρεύμα. Δουλεύω σκληρά, δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Αν δουλέψεις πολύ το κέρδος είναι απεριόριστο. Για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο είναι να επιβιώνω σε μια κοινωνία γεμάτη συκοφαντίες και κριτική. Πείτε ό,τι θέλετε, εγώ νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου» λέει.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024