Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άκυρο» της Νάπολι στα 75 εκατ. της Άρσεναλ για Οσίμεν

«Άκυρο» της Νάπολι στα 75 εκατ. της Άρσεναλ για Οσίμεν

Η Άρσεναλ φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 75 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για την απόκτηση του Οσίμενμ όμως οι «παρτενοπέι» την απέρριψαν.

Ο Βίκτορ Οσίμεν είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Νάπολι και έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών ομάδων, αλλά η μεταγραφή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά ο Νιγηριανός φορ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έχει ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ o 23χρονος άσος των «παρτενοπέι» έχει προτάσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Αρσεναλ, με τον ίδιο να προτιμά να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου, καθώς εκτιμά πως ταιριάζει περισσότερο στο σύστημα του Μίκελ Αρτέτα.

Ο διεθνής άσος τα δύο χρόνια με τους «παρτενοπέι» έχει 24 γκολ σε 51 συνολικά αναμετρήσεις. Η Αρσεναλ κατέθεσε επίσημη πρόταση 75 εκατ. ευρώ, αλλά ο Ντε Λαουρέντις δηλώνει πως δεν πρόκειται να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής με λιγότερα από 85 εκατ. ευρώ.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024