Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνεις καινούργιο κινητό; Τρεις κορυφαίες νέες κυκλοφορίες θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη

Ψάχνεις καινούργιο κινητό; Τρεις κορυφαίες νέες κυκλοφορίες θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη

Τα προηγμένα smartphones της HUAWEI θα ενθουσιάσουν τον vlogger, την ερασιτέχνη φωτογράφο, αλλά και τον γκατζετάκια που κρύβεις μέσα σου

Η ώρα να ανανεώσεις την παλιά σου συσκευή έφτασε – και ευτυχώς για εσένα, ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η HUAWEI λάνσαρε στην ελληνική αγορά τρία κορυφαία smartphones, προσαρμοσμένα σε διαφορετικές ανάγκες και budget, καθένα εκ των οποίων έχει να επιδείξει τα δικά του μοναδικά features.

Στην πραγματικότητα, αυτά που τα ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που τα χωρίζουν. Όλα τους διαθέτουν 8GB RAM και άφθονη ενσωματωμένη μνήμη (256GB για τα P Series και 128GB για το nova 9 SE), για ταχύτατη επεξεργασία χωρίς κολλήματα, μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, για να μην σε εγκαταλείπουν ποτέ. Ταυτόχρονα, όμως, είναι εφοδιασμένα με τεχνολογίες που δεν τα κάνουν απλώς να ξεχωρίζουν, αλλά είναι ικανές να προκαλέσουν εκείνον τον πηγαίο ενθουσιασμό που νιώθουμε μπροστά στα μικρά τεχνολογικά θαύματα της καθημερινότητας.

Οι προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι τα μόνα πράγματα που θα κρίνουν την τελική σου επιλογή. Όποιο και αν καταλήξεις να αγοράζεις, όμως, θα έρθει μαζί με ένα δώρο τελευταίας τεχνολογίας: ένα HUAWEI Watch GT3 στην περίπτωση των P Series ή ένα HUAWEI Watch Fit στην περίπτωση του nova 9 SE. Φτάνει να κάνεις την παραγγελία σου πριν τη λήξη των αποθεμάτων.

HUAWEI P50 Pro: Ένα δώρο για τον φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου

Αν έχεις πιάσει στα χέρια σου οποιοδήποτε κινητό της P Series, ξέρεις ήδη ότι οι φωτογραφικές τους δυνατότητες είναι άξιες της φήμης τους. Το HUAWEI P50 Pro καταφέρνει να ξεπεράσει ακόμη και τις ήδη υψηλές προσδοκίες σου, χάρη σε έναν συνδυασμό προηγμένου hardware και αλγόριθμων.

Στη ναυαρχίδα της HUAWEI θα βρεις την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς και αισθητήρα multi-spectrum, αλλά και τεχνολογίες Tru-Chroma Shot, XD Fusion Pr (με νέο σύστημα Super Colour Filter), True Chroma Engine και Super HDR. Σε μπέρδεψαν όλα αυτά τα αρχικά; Στην πράξη θα μεταφραστούν σε πεντακάθαρες, εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ακόμη πιο απλά: οι κάμερες του κινητού σου θα «βλέπουν» ό,τι κι εσύ, αποδίδοντας άψογα τα πραγματικά χρώματα.

Περισκοπικοί φακοί (έως 100x ζουμ), υπερ-ευρυγώνιοι φακοί και τεχνολογία σταθεροποίησης, θα φέρουν μέσα στο κάδρο σου αντικείμενα που βρίσκονται μακριά από την κάμερα – ή αντιθέτως τις πιο μικροσκοπικές λεπτομέρειες του μικρότερου αντικειμένου –, δίνοντας σταθερές εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Και αν παρατηρήσεις κάποια οπτική διαφορά, μπορείς να τη διορθώσεις μέσω της τεχνολογίας HUAWEI XD Optics.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά – μα πολλά – ακόμη, όμως θα επιλέξουμε να κλείσουμε με την τρισδιάστατη καμπύλη οθόνη του, που υποστηρίζει όλο το χρωματικό φάσμα και μέχρι 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, εξασφαλίζοντας ακριβή απόδοση σε οποιαδήποτε εικόνα – ενώ διαθέτει ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz και touch sampling rate 300 Hz για να απολαμβάνεις στο μέγιστο βίντεο και παιχνίδια. Θα εκτιμήσεις πολύ και τα ηχεία Dual Stereo που θα καταφέρνουν κάθε φορά να κάνουν το αγαπημένο σου περιεχόμενο να ζωντανέψει.

P50 Pocket: The Showstopper

Έτσι χαρακτηρίζουν οι Αγγλοσάξονες τις ερμηνείες που αποσπούν αβίαστα τα χειροκροτήματα του κοινού, τόσο ώστε να διακόπτουν για λίγο τη σκηνική δράση. Μεταφορικά, η ίδια λέξη χρησιμοποιείται για τα αντικείμενα που, όπως το P50 Pocket, καταφέρνουν να σου τραβήξουν την προσοχή με την πρώτη ματιά, προκαλώντας έκπληξη και αναγκάζοντάς σε να σταματήσεις για να τα επεξεργαστείς καλύτερα.

Οι λόγοι είναι κάτι παραπάνω από προφανείς: η αναδιπλούμενη οθόνη του, που του επιτρέπει να παίρνει μέγεθος pocket όταν κλείνει και που εξίσου εύκολα μετατρέπεται σε touch screen πλήρους μεγέθους όταν ανοίγει, κόβει την ανάσα. Και δεν είναι απλώς ένα εξαιρετικά βολικό χαρακτηριστικό για εσένα που έχεις κουραστεί να ψάχνεις κατάλληλη θέση για το κινητό σου, αλλά επιτρέπει και μια σειρά από ολοκαίνουργιες δυνατότητες.

Πρώτα από όλα, πέρα από την κύρια οθόνη OLED 6,9 ιντσών με λόγο διάστασης 21:9, πυκνότητα pixel 442 dpi, 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και χρωματικό φάσμα P3, έχεις στη διάθεσή σου και την οθόνη προστασίας, που σου δίνει άμεση πρόσβαση σε μια σειρά πληροφοριών και σου επιτρέπει να διαχειριστείς ειδοποιήσεις και ορισμένες εφαρμογές (όπως αυτή της μουσικής) εύκολα και χωρίς να το ξεδιπλώσεις.

Εκτός από τις εξαιρετικές φωτογραφικές επιδόσεις που χαρακτηρίζουν ολόκληρη τη σειρά P, ο προηγμένος σχεδιασμός του P50 Pocket θα σου επιτρέψει να βγάλεις τις καλύτερες selfies της ζωής σου, χρησιμοποιώντας την ισχυρή πίσω κάμερα με ένα άγγιγμα στην cover screen. Fun fact: τώρα το καλοκαίρι, μπορείς να ενεργοποιείς και τη λειτουργία Sunscreen Detection, για να βεβαιώνεσαι ότι έχεις τοποθετήσει σωστά το αντηλιακό σου. Τι άλλο να του ζητήσεις;

HUAWEI nova 9 SE: Θα σε κάνει vlogger σε μια στιγμή

Υπάρχουν πολλά να γράψουμε για το HUAWEI nova 9 SE – ένα mid range smartphone που δεν θυμίζει mid range σε τίποτα. Όμως μιας και ζούμε στην εποχή του TikTok, θα σταθούμε στις απίθανες δυνατότητες που σου προσφέρει στη λήψη και το editing των βίντεό σου.

Πρώτα από όλα, η λειτουργία Continuous Front/Rear Recording θα σου επιτρέψει να εναλλάσσεις ανεμπόδιστα τη μπροστινή με την πίσω κάμερα και να αποθηκεύεις το υλικό σε ένα, ενιαίο αρχείο. Και χάρη στη λειτουργία Dual-View θα μπορείς να βιντεοσκοπείς ταυτόχρονα και από την μπροστινή και από την πίσω κάμερα, για να παρουσιάζεις στο κοινό σου και αυτά που βλέπεις, αλλά και τη δική σου αντίδραση σε αυτά.

Όταν τελειώσεις με τη βιντεοσκόπηση, έρχεται η ώρα για επεξεργασία. Και η διαδικασία θα αποδειχθεί απολαυστική, μέσα από το εύχρηστο εργαλείο Petal Clip που σου επιτρέπει να κάνεις τα πάντα σε μια στιγμή: ειδικά εφέ, αυτοκόλλητα. ηχητικά εφέ, φόντα και άλλα υλικά που ίσως θέλεις να προσθέσεις, είναι στη διάθεσή σου για να τα αξιοποιήσεις με όποιο τρόπο θέλεις. Έτσι, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα έχεις βίντεο επαγγελματικού επιπέδου για το κανάλι σου.

Αν, από την άλλη, είσαι της φωτογραφίας, οι εκπλήξεις που σε περιμένουν είναι εξίσου ευχάριστες: Το nova 9 SE διαθέτει κάμερα 108 (!) megapixel, με υψηλή ευαισθησία στο φως, για άψογες λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και λειτουργία Super Night Shot και τεχνολογία μείωσης θορύβου, για καθαρές φωτογραφίες σε σκοτεινούς χώρους.

Θέλεις να το γνωρίσεις καλύτερα; Μπορείς να το βρεις εδώ.

Διάλεξες το δικό σου; Μπορείς να το προμηθευτείς εύκολα, αξιόπιστα και μέσα σε λίγα κλικ από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI στην Ελλάδα, με γρήγορη παράδοση, δωρεάν μεταφορικά και έως 36 άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθες την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr 

Huawei Community.

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024