
Γαλλία: Άγνωστος γρονθοκόπησε και σκότωσε φρουρό ασφαλείας μπροστά από την πρεσβεία του Κατάρ
Η υπόθεση δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία
Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι και ο ύποπτος για τον φόνο συνελήφθη μετά την πράξη του, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαιώνοντας προηγούμενα ρεπορτάζ.
Μια πηγή που πρόσκειται στην έρευνα είπε ότι το άτομο που σκοτώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ήταν φρουρός ασφαλείας και ότι δεν φαίνεται να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, περίπου στις 06:30 τοπική ώρα ο συλληφθείς εισήλθε στην πρεσβεία, στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού, και είχε φιλονικία με τον φρουρό ασφαλείας τον οποίο γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του.
“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ξεκίνησε σήμερα μια έρευνα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση”, ανακοίνωσε η εισαγγελία και πρόσθεσε ότι δεν είναι ακόμη σαφές αν χρησιμοποιήθηκε όπλο.
“Οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του φρουρού ασφαλείας μένει να διευκρινιστούν”, είπε η ίδια πηγή.
Η εφημερίδα Le Parisien έγραψε νωρίτερα σήμερα, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στους χώρους της πρεσβείας.
- Κρυφή δημοσκόπηση δείχνει τους πραγματικούς συσχετισμούς – Με ορμή το κόμμα Τσίπρα ξεπερνά το ΠΑΣΟΚ και «απειλεί» τον Μητσοτάκη
- Η Meta θα καταγράφει κινήσεις ποντικιού και τα πλήκτρα των εργαζομένων – Για να εκπαιδεύσει την τεχνητή νοημοσύνη, λέει
- Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα σωτηρίας» για ανήλικο από την Κοζάνη – Σε 18 λεπτά Μάλγαρα-Ιπποκράτειο – Βίντεο ντοκουμέντο
- Euroleague: Ποια ομάδα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στα play offs – Ημέρες και ώρες των αγώνων
- «Επανεμφάνιση» Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Θα υποχρεώσουμε τους εχθρούς μας να πέσουν στα γόνατα
- Παναθηναϊκός – Μονακό 87-79: Πήρε την πρόκριση με σούπερ Σορτς! – Και τώρα Βαλένθια

