Με τον πλέον αποθεωτικό τρόπο για τα ελληνικά χρώματα έκλεισε το αγωνιστικό πρόγραμμα του FINA World Series Super Final της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή (22/5) το βράδυ. Η Εθνική Ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και αποθεώθηκε από τον κόσμο στις εξέδρες.
Οι εκπληκτικές και πολλά υποσχόμενες εκπρόσωποι της Ελλάδας με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου, Ευαγγελία Πλατανιώτη βαθμολογήθηκαν με 85,9333 β. μετά από τη θαυμάσια εκτέλεσή του προγράμματός τους.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το Ισραήλ με 85,1667 β. και το χάλκινο το Καζακστάν με 80.8000 β.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.